- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zodicus
senior tag
Sziasztok
Rendeltem múlthéten a laptopszalontól egy N551JK-t memóriabővítéssel együtt, ma hívott az ipse, hogy elkallódott a csomag, de ma újra megrendelte. Én kérni szerettem volna tőle egy hdd átrakást egy általuk árult optibay-be és kértem hogy az eredeti hdd helye maradjon üres, mivelhogy én majd itthon belerakom az SSD-met. Erre azt mondta, hogy az nem lehetséges, mert az egész gépet szét kell ahhoz szerelni (még a memóriabővítés esetén is állítása szerint) ehhez. Illetve, hogy a gép hátulja is torx csavarokkal van rögzítve. Én néztem a neten képeket a gépről és nekem úgy rémlik, hogy van szerelő nyílása alul a gépnek és csak két csavar fogja. Ezt mondtam is neki, de azt mondta, hogy ez biztos nem így van, de ha így lenne sem lenne szabad a szerelőablakot megnyitni, mert ők azt leragasztják a garancia miatt.
Szerintetek ebből mi igaz? -
Zodicus
senior tag
Hi!
X52JE -hez milyen wifi drivert tudtok ajánlani? Azért kérdezem, mert az asus honlapján lévők nem jók hozzá (XP -hez kéne). Win 7 alatt Atherosnak ismerte fel.
-
Zodicus
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Ismerősöm vett egy ASUS X52JE EX166V laptopot Win7 Hp -al. A gond az lenne vele, hogy időközönként teljesen behal, de nem fagy le, csak kb 1percig tekeri a vinyót, majd észhez tér és minden működik tovább. Általában 5percenként fordul elő. 2Gb mem van benne, gondoltam elsőnek, hogy kevés neki a mem. Lehet rakjak fel XP -t? Sztem a win7 nek is menni kéne. Tanács?
-
Zodicus
senior tag
válasz
TheFradiMan #10122 üzenetére
Nekem megvan már kb 2 hete és semmi rosszat nem mondhatok róla (semmi sípolás vagy ilyesmi). Csak ajánlani tudom. A szervize 1szerű: a neten kitöltesz egy nyomtatványt (RMA) és másnap jön érte a futár. Asszem Pesten van egy szervizük, legalábbis az ügyfélszolgálatos csávó ezt mondta.
-
Zodicus
senior tag
válasz
gabrielarky #10099 üzenetére
Egyetértek. Még egy két kedvenc game is fut rajta. Én megkínáltam még egy SSD-vel és így tökéletes lett nekem.
-
Zodicus
senior tag
Hy!
Tudja vki esetleg hogy miképpen lehet bemenni a bios-ba, ha van beállítva HDD password? A jelszó megvan, ha ez számít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest