- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Zodicus #23209 üzenetére
Szia,
először én is a pesti üzletükbe mentem, de hasonló szakértelemmel találkoztam (windows 7 ideje lejárt, nem jogtiszta szoftver elleni chip van beleszerelve és ehhez hasonlók...). Máshonnan vettem meg az N551JK amiben ha lecsavarod az alját ahogy láthattad neten is, gond nélkül bővítheted a memóriát.
-
frigoo
aktív tag
válasz
Zodicus #23205 üzenetére
Nekem is N551jk van, a csavarok normál csillagcsavarok a szerelőablaknál ill. az odd rögzítője. Hdd csere simán kivitelezhető. Nekem ott helyben optibaybe pakolás egy 128as ssdvel majd 50kt mondtak. Azt hittem elszédülök. Én is az említett bolttól vettem a gépet, lassan viszem vissza hozzájuk pasztázásra, csak úgy érvényes rá az 1 év extra gari. Ha vajon ök pasztázzák a gépet, akkor megmarad a gyári garija?
-
Csapo83
aktív tag
válasz
Zodicus #23205 üzenetére
Ebből kb semmi. Csak az bizonyosodott be hogy olyan emberek is dolgoznak a szakmába akik még a sarki ABC-be-se lennének elég képzettek. Gyárilag biztos nincsen leragasztva a memória nyílás, a HDD már jó kérdés mert tényleg vannak gépek ahol nem olyan egyszerű a csere...
Viszont az is igaz hogy vannak "ELMEBETEG" konstrukciók amiknél tényleg szét kell szedni a fél gépet egy ram cseréhez vagy HDD cseréhez ( pl G53SX ) de ezeknél is olyan helyre van téve a matrica hogy meg tudd oldani gar vesztés nélkül....
Szerintem egyszerűen csak nem akart vele foglalkozni vagy nem érdekelte a dolog.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Zodicus #11570 üzenetére
Jó akkor fogjuk rá, hogy a géped K52JE ami asus szerint is létező széria
Ennek tekintetében az én K52JR-emhez képest csak a vga ram mennyisége az eltérés, tehát bátorodom feltételezni, hogy a wifi kártyánk ugyan olyan, főleg ha már egyébként is Atheros és az Asus nem ad Atheros driver-t XP-hez. A saját wifi-mhez XP-nek ezt találtam. (kipróbálni sajna nemtom, pedig még virtual gépes XP is van fent --> kellett a scanner-hez)
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Zodicus #11567 üzenetére
Hi!
Igazából az a problem, hogy a wifi kártya típusa kéne, mert ahhoz keresel drivert!
Lásd Everest megmondja neked a pontos típusát és így már talán a google is segít
Egyébként áruld már el mi ez az X52 típus, mert mikor vettem az K52JR notimat, akkor is találtam ilyet, hogy X52JR és semmi különbséget nem találtam köztük,nincs az asus terméklistáján ilyen, hogy X52 széria, viszont van K52JE szóval ez a sok X-ezés szerintem még mindig K-zás valójában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest