- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus Rog g55vw laptopom. Win 10 van rajta. Tegnap a következőt vettem észre. Normál esetben van egy full átlagos hangja, tegnap átállítottam a hangot a headphone ra úgy hogy nem volt bedugva, és hátulról elkezdett hangosabban mélyebben szólni. Ezzel egyértelművé vált, hogy alapból nagyon gyenge hangzással van használva a gép, hiszen kimondottan halkan szól, egy filmet is úgy kell fülelni max hangerőn is. Egyébként a fülessel is rendszeresen szokott vacakolni, hol szól, hol nem, hol csak az egyik oldalról. Korábban próbáltam különböző driverekkel, de win 10 re nem igazán találtam, illetve a win 10 mindig felülírta ha felraktam valamit. Hogyan lehetne megcsinálni, hogy normálisan működjön együtt az első és hátsó hangszóró (térbeli hatás) és a jack is működjön?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az asus g55vw notin nem vált át fejhallgatóra ha bedugom win 10 en. Próbáltam felrakni a drivert, akkor látszott hogy headphone, de akkor is hiába tettem át arra, nem szólt. Sima headset ha nyomtam rajta a gombot akkor szólt de a noti is szólt közben. Mi lehet a megoldás?
-
Fishor
senior tag
válasz
Pyttawrx #30559 üzenetére
Szia!
Gyakorlatilag mindent lenulláztam (ssd és winchester partíciók törlése) és úgy felraktam újra mindent.
Az volt a gond, hogy már a winyón rajta volt a régi rendszer boot, meg helyreállító stb partíció, és ezeket használta fel a telepítő, nem csinált az ssd-re újat vagy összevesztek vagy nem tudom. A bootnál meg azért nem látszott semmi, mert gyakorlatilag így csak egy helyről tudott indulni. Most elvileg minden jó már.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz
Pyttawrx #30547 üzenetére
És az miért lehet, hogy a régi rendszer vinyónál látszik a 100 450 meg 850 megás partíció is, ennél meg nem mutat mást a lemezkezelő, pedig telepítéskor egy 100 megást írta hogy létrehoz. Meg miért nem látszik a SATA configbe a winchester, telepítés előtt még látszott, de ezt leszámítva működik és hasít az új rendszer, csak ez nagyon idegesítő, hogy folyton bejön a bios. Esetleg azt meg tudom valahogy nézni a gép szétszedése nélkül, hogy az ssd-t a régi vinyó helyére rakták, vagy az optikai helyére?
-
Fishor
senior tag
válasz
Pyttawrx #30545 üzenetére
Szia!
Nem találok olyat amit írtál. Lefotóztam a biosom érdekes részeit. Ami fura, hogy a sata eszközöknél nem látszik most a telepítés óta a régi winyó, csak az ssd, pedig a windowsba látszik és használható. Meg az még fura a windowsban, hogy a lemezeknél ahol a partíciók vannak, az ssd n csak egy van, olyan mintha azt a kos 100 megás partíciót oda rakta volna telepítés kor nem az ssd re. Vagy a régi winyón levőt használta? Az érdekes volt, hogy a Windows nem kért aktiváló kódot hanem megjegyezte a korábbi licensz számot. Remélem nem rontottam el valamit. De nagyon zavaró hogy folyton bejön a BIOS.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus g55vw laptopom. Most vettem bele ssd-t és azon van win 10. Uefis re van állítva (azt hiszem), a gondom, hogy minden bekapcsoláskor, újraindításkor bejön a bios, a dátum idő beállítása részhez (ami pontos). Mi ennek az oka, korábban sosem volt ilyen és szeretném megszüntetni ezt a folytonos biosba lépést.
Érdekes, hogy a telepítés óta a boot résznél nem is látok semmi állítható részt csak a windows manager van ott.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest