- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus Rog g55vw laptopom. Win 10 van rajta. Tegnap a következőt vettem észre. Normál esetben van egy full átlagos hangja, tegnap átállítottam a hangot a headphone ra úgy hogy nem volt bedugva, és hátulról elkezdett hangosabban mélyebben szólni. Ezzel egyértelművé vált, hogy alapból nagyon gyenge hangzással van használva a gép, hiszen kimondottan halkan szól, egy filmet is úgy kell fülelni max hangerőn is. Egyébként a fülessel is rendszeresen szokott vacakolni, hol szól, hol nem, hol csak az egyik oldalról. Korábban próbáltam különböző driverekkel, de win 10 re nem igazán találtam, illetve a win 10 mindig felülírta ha felraktam valamit. Hogyan lehetne megcsinálni, hogy normálisan működjön együtt az első és hátsó hangszóró (térbeli hatás) és a jack is működjön?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az asus g55vw notin nem vált át fejhallgatóra ha bedugom win 10 en. Próbáltam felrakni a drivert, akkor látszott hogy headphone, de akkor is hiába tettem át arra, nem szólt. Sima headset ha nyomtam rajta a gombot akkor szólt de a noti is szólt közben. Mi lehet a megoldás?
-
Fishor
senior tag
válasz
Pyttawrx #30559 üzenetére
Szia!
Gyakorlatilag mindent lenulláztam (ssd és winchester partíciók törlése) és úgy felraktam újra mindent.
Az volt a gond, hogy már a winyón rajta volt a régi rendszer boot, meg helyreállító stb partíció, és ezeket használta fel a telepítő, nem csinált az ssd-re újat vagy összevesztek vagy nem tudom. A bootnál meg azért nem látszott semmi, mert gyakorlatilag így csak egy helyről tudott indulni. Most elvileg minden jó már.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz
Pyttawrx #30547 üzenetére
És az miért lehet, hogy a régi rendszer vinyónál látszik a 100 450 meg 850 megás partíció is, ennél meg nem mutat mást a lemezkezelő, pedig telepítéskor egy 100 megást írta hogy létrehoz. Meg miért nem látszik a SATA configbe a winchester, telepítés előtt még látszott, de ezt leszámítva működik és hasít az új rendszer, csak ez nagyon idegesítő, hogy folyton bejön a bios. Esetleg azt meg tudom valahogy nézni a gép szétszedése nélkül, hogy az ssd-t a régi vinyó helyére rakták, vagy az optikai helyére?
-
Fishor
senior tag
válasz
Pyttawrx #30545 üzenetére
Szia!
Nem találok olyat amit írtál. Lefotóztam a biosom érdekes részeit. Ami fura, hogy a sata eszközöknél nem látszik most a telepítés óta a régi winyó, csak az ssd, pedig a windowsba látszik és használható. Meg az még fura a windowsban, hogy a lemezeknél ahol a partíciók vannak, az ssd n csak egy van, olyan mintha azt a kos 100 megás partíciót oda rakta volna telepítés kor nem az ssd re. Vagy a régi winyón levőt használta? Az érdekes volt, hogy a Windows nem kért aktiváló kódot hanem megjegyezte a korábbi licensz számot. Remélem nem rontottam el valamit. De nagyon zavaró hogy folyton bejön a BIOS.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus g55vw laptopom. Most vettem bele ssd-t és azon van win 10. Uefis re van állítva (azt hiszem), a gondom, hogy minden bekapcsoláskor, újraindításkor bejön a bios, a dátum idő beállítása részhez (ami pontos). Mi ennek az oka, korábban sosem volt ilyen és szeretném megszüntetni ezt a folytonos biosba lépést.
Érdekes, hogy a telepítés óta a boot résznél nem is látok semmi állítható részt csak a windows manager van ott.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Tesla topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest