- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blue_23
senior tag
válasz
Lionela #31228 üzenetére
[Scar III] Itt kérhetsz árajánlatot is és olcsóbban adják (5-10%).
-
blue_23
senior tag
válasz
Lionela #31226 üzenetére
Háromféle laptop van a G531 szériában, Strix G, Arctic Blue Strix G és Scar III. Strix 120 Hz gagyi kijelzővel, Scar III 240 Hz kíváló kijelzővel, keystonenal (15,6 esetén).
Ha fontos a numpad, akkor válaszd a 17,3 verziót (itt 144 Hz a képfrissítés, a kijelző színvilága nem sokkal rosszabb, mint a 240 Hz esetén) avagy más készüléket.
Magam telepítettem mindent, nagyon egyszerű, Asus honlapon lévő leírás alapján, [ArmouryCrate telepítés] (itt úgy tudom számít a sorrend), minden mást úgy ahogy letöltöttem a honlapról.
-
blue_23
senior tag
válasz
Lionela #31223 üzenetére
Egyik 15,6 G531-ben sincs numpad a billentyűzetnél, touchpadon tudod bekapcsolni nyomógomb segítségével (gondolom itt is ez a helyzet). Két linkelt gépnél különbözik a kijelző is, míg a 120 Hz 60% körüli a színlefedettsége, 240 HZ közel 100%.
Személyes tapasztalatom G531 Scar III van, vásárlást követően hűtőpasztát cserélni kell, mert Asus spórol rajta, ezt követően UV-vel rendben vannak a hőfokok, sokkal halkabb is. Zephyrusnál hasonló lehet a helyzet, ugyanakkor vagy hangosabban, vagy melegebben fog működni a kevesebb helynek köszönhetően.
Helyedben a Zephyrust árban ezzel hasonlítanám, mert itt ugyanolyan a kijelző [link] , játékra Scar III jobb, kevésbé hardverigényes feladatokra, hordozásra/ölben használni Zephyrus, illetve csak egy tárhely foglalata van (bár 1-2 TB SSD szerintem mindenre elég).
-
blue_23
senior tag
válasz
Lionela #31218 üzenetére
Attól függ melyik Zephyrus, melyik G531? Sokféle van, viszont általánosságban elmondható, hogy a Zephyrus vékonyabb, könnyebb, így rosszabb a hűtése, ugyanakkor csak a Zephyrusnak van olyan kijelzője, ami g-synces, egy tárhely foglalat, és nem mindegyiknél van ethernet csatlakozó.
-
steelsec
aktív tag
válasz
Lionela #28167 üzenetére
Surun van szo forumokban a tulmelegedesrol, es sok tesztben irjak, hogy bizony van gond a 15.6 os meretben a i7esekkel.
De egy rendes paszta es torodes azert sokat tud segiteni a helyzeten, vannak szeriak amik jolsikerulnek hutesileg, de azert nem lehet azt gondolni, hogy 1 venti eleg egy i7nek es egy 960m vagy valami erosebb kombiacionak.
Arra hogy milyen surun en nem tudok valaszolni, de altalaban ha valami uj hardver jon ki akkor szokas ha jol tudom, kozben csak kisebb rancfelvarrasok. -
KubanitoS
veterán
válasz
Lionela #28162 üzenetére
Ha a te géped egy ilyen, akkor az abban lévő i7 egy alacsony fogyasztású, kétmagus U jelölésű proci. Ezzel nyilván meg fog birkózni a hűtés. Egy valódi négymagos i7-tel már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest