- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Négyzetes formában is jön az Amazfit Active 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Showhai #18120 üzenetére
finomítok... állandóan megszakad a kapcsolat.
Leesni az asztalról majd akkor fog, ha mérgemben földhöz csapom, amiért huszon x alkalommal megszakad a másolás 100gb adat áttolása alatt.
Egészen a DriverSolution Pack-os vandálkodásig nem volt baj amúgy se a bt, se az usb3-al. Talált új drivert az a nyomorult progi, gondoltam legyen. Hiba volt.
-
törölt tag
válasz
Showhai #18110 üzenetére
Próbálj meg egy eszközmeghajtó keresővel rákeresni, hogy milyen driverek kellenek. Soha nem hittem volna, hogy egy ilyen külső app képes "belelátni" a gépembe, de működik, azt leszámítva amit az előbbi bejegyzésemben említettem. Hivatalos gyártó oldalakról szedte össze.
Azt kell mondanom, hogy Win7 platformra vannak driverek. Sikerült az általam keresett két eszközmeghajtót is megtalálnom. Nagyon pöpecül működik a gépem.
Nekem is Intel+NVidia combo van. Mikor Win8-at használtam problémáim voltak az NVidia eszközmeghajtóval, a Adobe Premiere érzékelte és zavartan működött.
Azt kell mondanom ott az op. rendszerrel van baj, mert még csak fejlesztés alatt van. Az a mocsokság a Microsoft részéről, hogy eszméletlen nagy pénzeket kér a Win8-ért és 100-szor gyengébb.
-
NTonee
veterán
válasz
Showhai #18099 üzenetére
hogy mi volt akkor úgy általában a gyártóknál, fogalmam sincs. Az asus meg amúgy is egy külön téma. A 11,6" gépekben még ramot sem tudsz se bővíteni, se cserélni. Az is integrálva van.
Hibalehetőség? A tervezett élettartamot biztosan kibírja, a többi a gyártókat nem izgatja túlzottan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest