Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Showhai #18120 üzenetére
finomítok... állandóan megszakad a kapcsolat.
Leesni az asztalról majd akkor fog, ha mérgemben földhöz csapom, amiért huszon x alkalommal megszakad a másolás 100gb adat áttolása alatt.
Egészen a DriverSolution Pack-os vandálkodásig nem volt baj amúgy se a bt, se az usb3-al. Talált új drivert az a nyomorult progi, gondoltam legyen. Hiba volt.
-
törölt tag
válasz
Showhai #18110 üzenetére
Próbálj meg egy eszközmeghajtó keresővel rákeresni, hogy milyen driverek kellenek. Soha nem hittem volna, hogy egy ilyen külső app képes "belelátni" a gépembe, de működik, azt leszámítva amit az előbbi bejegyzésemben említettem. Hivatalos gyártó oldalakról szedte össze.
Azt kell mondanom, hogy Win7 platformra vannak driverek. Sikerült az általam keresett két eszközmeghajtót is megtalálnom. Nagyon pöpecül működik a gépem.
Nekem is Intel+NVidia combo van. Mikor Win8-at használtam problémáim voltak az NVidia eszközmeghajtóval, a Adobe Premiere érzékelte és zavartan működött.
Azt kell mondanom ott az op. rendszerrel van baj, mert még csak fejlesztés alatt van. Az a mocsokság a Microsoft részéről, hogy eszméletlen nagy pénzeket kér a Win8-ért és 100-szor gyengébb.
-
NTonee
veterán
válasz
Showhai #18099 üzenetére
hogy mi volt akkor úgy általában a gyártóknál, fogalmam sincs. Az asus meg amúgy is egy külön téma. A 11,6" gépekben még ramot sem tudsz se bővíteni, se cserélni. Az is integrálva van.
Hibalehetőség? A tervezett élettartamot biztosan kibírja, a többi a gyártókat nem izgatja túlzottan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- Ingatlanos topic!
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest