- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magyarított Android alkalmazások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Showhai #18120 üzenetére
finomítok... állandóan megszakad a kapcsolat.
Leesni az asztalról majd akkor fog, ha mérgemben földhöz csapom, amiért huszon x alkalommal megszakad a másolás 100gb adat áttolása alatt.
Egészen a DriverSolution Pack-os vandálkodásig nem volt baj amúgy se a bt, se az usb3-al. Talált új drivert az a nyomorult progi, gondoltam legyen. Hiba volt.
-
törölt tag
válasz
Showhai #18110 üzenetére
Próbálj meg egy eszközmeghajtó keresővel rákeresni, hogy milyen driverek kellenek. Soha nem hittem volna, hogy egy ilyen külső app képes "belelátni" a gépembe, de működik, azt leszámítva amit az előbbi bejegyzésemben említettem. Hivatalos gyártó oldalakról szedte össze.
Azt kell mondanom, hogy Win7 platformra vannak driverek. Sikerült az általam keresett két eszközmeghajtót is megtalálnom. Nagyon pöpecül működik a gépem.
Nekem is Intel+NVidia combo van. Mikor Win8-at használtam problémáim voltak az NVidia eszközmeghajtóval, a Adobe Premiere érzékelte és zavartan működött.
Azt kell mondanom ott az op. rendszerrel van baj, mert még csak fejlesztés alatt van. Az a mocsokság a Microsoft részéről, hogy eszméletlen nagy pénzeket kér a Win8-ért és 100-szor gyengébb.
-
NTonee
veterán
válasz
Showhai #18099 üzenetére
hogy mi volt akkor úgy általában a gyártóknál, fogalmam sincs. Az asus meg amúgy is egy külön téma. A 11,6" gépekben még ramot sem tudsz se bővíteni, se cserélni. Az is integrálva van.
Hibalehetőség? A tervezett élettartamot biztosan kibírja, a többi a gyártókat nem izgatja túlzottan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged