- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMartin-HU
tag
válasz
djstavross #25617 üzenetére
DDR3L (1,35V) 1600 MHz SDRAM, 1 x DIMM socket for expansion up to 8 GB SDRAM
A hivatalos álláspont szerint az alacsony fogyasztású kell. Max 8GB-ig bővítheted.
-
SMartin-HU
tag
válasz
djstavross #25615 üzenetére
Szia.
Sok lehetőséged van. Asus oldalán megnézni. Aidával megnézheted, hogy most milyen van benne....
Esetleg beírod hogy milyen laptopod van és akkor válaszol rá valaki....
-
Raruh
tag
válasz
djstavross #25261 üzenetére
X552LD notival ugyan ez a helyzet. HDD ről elég lassan áll fel a rendszer, sokszor belaggol, mind a hang, mind a kép, de nekem inkább a kép szétesése bántotta a csőröm. I3 4030u, 12gb RAM, Nvidia 820m.
Az asus support annyival letudta, hogy jelenleg még nem támogatja a gép a w10et. Najsz -
Pocok256
veterán
válasz
djstavross #25263 üzenetére
Energia gazdálkodásba lesd be, hogy be van e kapcsolva a HDD kikapcsolása, energia megtakarítás miatt. Mindezen felül HDD -t ne használjunk már 2015 ben kivéve ha adattárolásra használod, de rendszert csak ssd -n tárolunk minden más csak önsz*patás.
-
HoaryFox
őstag
válasz
djstavross #25261 üzenetére
Ez tipikusan valamilyen vezérlőchip hibára utal, konkrétan a déli hídra vagy maga a HDD a hibás. Mivel valószínű még garanciás, ezért felvenném a kapcsolatot a Fixdirect Kft.-vel egy kivizsgálás megbeszélése céljából.
-
djstavross
tag
válasz
djstavross #25197 üzenetére
Sziasztok!
Továbbra is fennáll a kérdésem!
Adott egy ASUS X554LJ laptop win8.1-el! Kezdetektől fogva telepítés után a rendszer néha belaggol. Akár a kezdőképernyőn, de előfordult, hogy a kurzor is. Továbbá a merevlemez felpörög, leáll, felpörög, leáll... A HDD Sentinel semmilyen hibát nem jelez (mondjuk nem is örülnék neki 4 hónapos laptopnál) , ezért nem tudom, hogy mi lehet a hiba.
Tapasztalt már bárki hasonlót? -
szabonagyur
félisten
válasz
djstavross #23535 üzenetére
Intel HD-t nem tilthatod le, magát a képet az adja, Nvidia csak ha szükség van a teljesítményre akkor kapcsolódik be.
-
szabonagyur
félisten
válasz
djstavross #23529 üzenetére
Win8.1-ből 2 kiadás van otthonra, sima és Pro, értelemszerűen esetek 99%-ban elég az előbbi is.
Start menükben a Win8 téma tud segíteni van pár alternatíva.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Én is W7-et használok már réges rég óta az asztali gépemen és mellette W8.1-et a laptopon. Miután felraktam kb 10 perc alatt meg is szoktam, minden ugyan ott van. A csempés menü is teljesen rendben van, mindent megtalál az ember ami kell. Nyugodtan tedd fel, hiszen csak azt támogatja a géped.
-
edari
őstag
válasz
Olyan nincs hogy csak win7. Home? Prof? Ult?
Win8-ba is ugyanezek vannak.
Csempék nem feltétlenül vannak a kezdőoldalon.Classic Shellt felrakod, és ott a win7-es start menüd.
Gertrius: én valamelyik nap felhívtam a Asus szervízt, és kérdeztem h a gépembe cserélhetek-e winyót ssd-re (N551) gari vesztés nélkül, azt mondták igen.
Pasztát már nem cserélhetek.
-
szabonagyur
félisten
válasz
djstavross #23524 üzenetére
Nem vicces, az a vicc, hogy megvetted a gépet anélkül, hogy megnézed mit támogat....
Win8.1-ből mind ugyanolyan használható.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Mi a problémád a Win 8-cal?
8.1 update 1 vagy 2 óta desktopra is tudsz bootolni, egy csempét sem kell látnod.Amúgy ez általános szabály, hogy addig minden garanciavesztés nélkül szétszedhetek egy laptopot amíg nem ütközöm matricába?
-
Gergosz2
veterán
válasz
tényleg nem tudom mit vártál .
Mellesleg azt sem értem mi a bajod a W8-al. Oké van a metrós menü de azzal minimális szinten találkozik az ember. W8.1 alatt még annyiszor se. Ráadásul ott a sok start menu progi szóval még ezt is 0-ra lehet redukálni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
djstavross #23514 üzenetére
Írsz magadtól drivereket ennyi
-
djstavross
tag
válasz
djstavross #23511 üzenetére
Esetleg másnak valami ötlet?
-
szabonagyur
félisten
válasz
djstavross #23511 üzenetére
Mivel nem Win7re valóak a driverek ez szenvedés is marad, egyszerűen nem vezérlik amit kell, magad is ezt tapasztalod. Win8-at rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest