- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pad Amo
friss újonc
válasz
BudaiZoli #31555 üzenetére
Szia!
Hasonló problémával került hozzám egy ASUS X550-es laptop. Nálam az ASUS SMART GESTURE szoftvere volt a ludas! A windows update útján települt ez a kis szívatós program és ha jól működne, akkor a touchpad gesztusvezérlését (többujjas mozdulatvezérlés) tenné lehetővé. DE! - inkább kilövi a billentyűzetet! A megoldás részemről a következő volt: 1. A vezérlőpultról elérhető speciális rendszer beállításokban a hardver fülön az eszköztelepítés beállításaiban letiltottam a gyártói driverek telepítését. 2. A touchpad driverét visszaállítottam az előző állapotra. 3. Az Asus Smart Gesture programját örömkönnyek közepette töröltem a gépről. És lőn... minden működik. Üdv! -
Laszmen
aktív tag
válasz
BudaiZoli #31584 üzenetére
Ha van lehetőséged próbáld meg nem hálózatról indítani a gépet hanem akkumulátorral illetve ha arról megy akkor hálózatról!
Ha van rá lehetőség próbáld meg egy másik hálózati adapterrel indítani a gépet!
Tudom hogy hülyeségnek hangzik, de hidd el hogy nem feltétlen az!Ha bekapcsoltad a gépet, és megint nem érzékel se klaviatúrát se touchot, akkor próbáld meg "bekapcsolni" a touch padot a billentyűzet segítségével(Fn+F9 nálam)
Windows 10-nél gyakori hiba a teljesen automatizált illesztőprogram beszerzés, amit én roppant rühellek, de gondolom már sokféle drivert próbáltál, de érdemes teljesen lepucolni a gépről, majd vissza egy másikat(érdemes usb-s egeret+billt addig előpattíntani)
BIOS-t az a baj hogy hiába frissítesz, mert ez a Windows hibája, konkrétan illesztőprogram hiba, ha biosban működik a klaviatúra akkor maga az alkatrésszel nem lehet probléma, csak is szoftveres! Remélem vmit tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest