Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszmen
aktív tag
válasz
BudaiZoli #31584 üzenetére
Ha van lehetőséged próbáld meg nem hálózatról indítani a gépet hanem akkumulátorral illetve ha arról megy akkor hálózatról!
Ha van rá lehetőség próbáld meg egy másik hálózati adapterrel indítani a gépet!
Tudom hogy hülyeségnek hangzik, de hidd el hogy nem feltétlen az!Ha bekapcsoltad a gépet, és megint nem érzékel se klaviatúrát se touchot, akkor próbáld meg "bekapcsolni" a touch padot a billentyűzet segítségével(Fn+F9 nálam)
Windows 10-nél gyakori hiba a teljesen automatizált illesztőprogram beszerzés, amit én roppant rühellek, de gondolom már sokféle drivert próbáltál, de érdemes teljesen lepucolni a gépről, majd vissza egy másikat(érdemes usb-s egeret+billt addig előpattíntani)
BIOS-t az a baj hogy hiába frissítesz, mert ez a Windows hibája, konkrétan illesztőprogram hiba, ha biosban működik a klaviatúra akkor maga az alkatrésszel nem lehet probléma, csak is szoftveres! Remélem vmit tudtam segíteni!
-
Laszmen
aktív tag
válasz
somkrisz #31578 üzenetére
Szia!
Hát ha a Tuf-ra gondoltál akkor gondolom nem éppen a Márió futtatása az alapfeltételNa az a gép kb mindenre IS jó, Sims4-re ez a gép nem kell! De elnézve a felhozatalt, még a Tuf az ami árban még elfogadható, és nem tud sokkal kevesebbet mint a ROG vagy a többi drágább kategóriás...
-
Laszmen
aktív tag
-
Laszmen
aktív tag
válasz
mondeo61 #31568 üzenetére
Köszi!
Túl vagyok már sajnos ezeken
Használtan vettem a gépet, a srác említette hogy ő nem talált hozzá drivert soha nem használta a világítást(kétes) mindent próbáltam, de szerintem hardveres gond lesz(volt benne deszka csere fejlesztés miatt, valszeg ott vagy nem lett összedugva valami,vagy a szalagkábel szar) feladtam már, majd egyszer elviszem szervízbe azt megnézetem...
-
Laszmen
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asus Rog G771JM deszkám, van klaviatúra világítása, de az istennek se tudom munkára bírni, valakinek van ötlete hogy mit kellene letöltenem vagy beállitanom? Asus oldala halott, alig van valami driver...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest