- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu84
csendes tag
Üdv!
Nos sikerült nekem is megjavítani ezt a fényerő gyorsbillentyű (K50AB) dolgot Win7 alatt az új 220 BIOS telepítésével.
Viszont most jön egy kis érdekesség.
Sajnos vissza kellett tennem a régi rendszerem (Win XP Sp3). Ekkor jött a meglepetés:
- a webkamera driverének feltelepítése után a gép nem állt le semmikor. Csak a bekapcsológomb hosszas nyomása után, mert a windows leáll üzenetnél egyszerűen nem ment tovább a leállítási folyamat. Ha töröltem a drivert akkor utánna leállt.
- a másik hogy az akkumulátoros üzemidőm sokkal kevesebb lett, előtte mikor ugyanezt az xp -t használtam 2 óránál többet is kiírt becsült időnek netezés közben, ami igaz is volt. Erre most csak másfél órát jelzett, gyorsabban merült. Ezt egyenlőre nem értem hogy lehet.
- a ventillátor 2200 as fordulaton megy alapállpotba netezés közben, ami előtte 1100 volt.Na ekkor már nagyon dühös voltam és megbántam hogy frissítettem az új biosra, mert sejtettem hogy az okozza ezt. Mivel alapból nekem 201 es biosom volt sajnos ezt nem találtam sehol a neten, így a 203-asra visszafrissítettem a 220-at.
Szerencsére most minden olyan mint előtte, a gép leáll, a ventillátor 1100 alapból és az akkumulátoros üzemidőm is visszaállt kb 2 órára netezésnél.
Lehet ez csak nálam fordult elő, de gondoltam megosztom veletek.
-
sambala
csendes tag
Kedves Balu84!
Nálam ugyanez a hiba, ha kicsit visszaolvasol pár napja ugyanezt kérdeztem!
Én se jöttem még rá!Bár vki írta h lehet egy új installt megér, mert lehet a driver telepítés sorrendje is számít...
Mindenesetre én már írtam az asusnak, várom válaszukat! Ha vmit megtudsz vagy rájössz mi a hiba, írj mindenképp, írok én is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest