- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciKing
csendes tag
Sajnos nincs meg, viszont már kezdek félni hogy nem is ez a gond már nagyon sok beállítást megpróbáltam.Lehet hogy amikor partíciót készítettem valami olyan is töröltem amit nem lett volna szabad szerintem ha jó emlékszem volt egy RECOVERY nevű partíció és lehet hogy az most kellene azért nem tud tovább butolni az Xp. sem és a Vista sem!
-
akkor passzolom, nem tudom, hogy ezek a nagyobb mindenesek milyen úton szerzik be a notikat...
mellesleg a gyártó szempontjából opcionális dolog a táska és az egér, és ez még szérián belül is változó lehet, függhet az adott noti konkrét típusától! például gyengébb procival...stb olcsóbb kivitelben nem jár hozzá, de erősebb procival...stb drágább kivitelben már igen! -
hol vásároltad? természetesen nem konkrétan az "üzlet" miatt kérdezem - pláne nem, ha valóban gyári asus csomagolásban volt, asus feliratos szalaggal lezárva -, csak kíváncsi vagyok, hogy melyik régiós beszállítón keresztül érkezhetett a noti...
meg amúgy is látszik a noti dobozán, hogy van-e hely kialakítva a táska dobozának - vagy csak magának a táskának -, vagy eredetileg is apróbb/vékonyabb méretű dobozban van, és abba eleve nem fért volna el egy + doboz a táskának - vagy csak maga a táska!
igaz, sajnos arra is volt már példa, hogy egy bizonyos üzlet megpróbált "benyelni" egy táskát, vagy egy egeret...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Thinkpad 460 S
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P52 15.6" Core i9 8950HK Quadro P3200 6GB 32GB DDR4 RAM 1TB NVME SSD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest