- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matexx99
tag
Szervusztok!
Olyan problémával állok szemben, hogy egy Asus N551 kijelzője néha teljesen elsötétül. Nem kapcsol ki kijelző, csak fekete képet mutat. Csak a beépített kijelzőn csinálja ezt, ha rá van dugva külső monitor, azt nem zavarja, soha nem megy el a kép.
A gép teljesen működik olyankor tovább, amikor a kijelző fekete (pl a zene is megy tovább). A megoldás általában az szokott lenni, hogy lehajtom-kinyitom és újra életre kel. Van erre valami permanens megoldás? (Szervízben többször volt, alaplap csere meg minden, ebből a hibából kifolyólag, de most megint előjött.) -
Matexx99
tag
Szervusztok!
Van nekem egy K501LX-DM116D típusú notebookom, és az lenne a kérdés, hogy ebbe lehet-e a meglévő HDD mellé bármilyen formában SSD-t rakni, vagy csak a HDD helyére megy be? Sehogy nem bírtam kideríteni, szétszedni meg még nem tudtam (nem mintha nem akartam volna, csak értitek, egyszer szedném szét a beszerelésnél és annyi.)
Köszi előre is
-
Matexx99
tag
válasz
patt321 #26577 üzenetére
Pesze, csak a gyártók szeretik ezt meghagyni a prémium kategóriának ami számomra is érthetetlen... De ami a legfájóbb nekem a gép kialakításával kapcsolatban, hogy nem bírták a top caset egy darabon kimarni (a'la macbook) hogy könnyebb legyen alányúlni a fedélnek felnyitáshoz.
-
Matexx99
tag
válasz
BlueSkyBoy #26538 üzenetére
Ha jól gondolom az N551 fémházas a G551 meg nem az, de lehet van még több is. Ja és az a subwoofer elméletileg külső.
-
Matexx99
tag
Szervusztok!
Asus k501 lx (i5 5200u)-nek mennyi lenne a normális, terehelés alatti proci hőmérséklet? És úgy általánosságban mi az ami még elfogadható és mi az ami már sok?
Nekem olyan 73-as átlagot csinál játék alatt, a legelején csúszik fel 80-ig, de az egyáltalán nem tartós. Jó ez így vagy sem? (Mondjuk megjegyezném, hogy ehhez vissza kellett vennem a procit 92%-ra, mert különben simán verte a 90 fokot. Az itt talált hőprofilt használom hűtéshez.) -
Matexx99
tag
Ismét én, de ígérem ez lesz az utolsó segélykérés...
Adott a k501lx, minden driver fent (legalábbis remélem) és azt tapasztalom, hogy bár az asztalon lévő szövegek-ikonok élesek, a felugró párbeszéd ablakokban minden kicsit elmosódott. Nem tudok rájönni mi lehet a probléma, a keresőben már utána néztem (de ez nem azt jelenti, hogy nem írtátok már le negyvenszer, hogyan is kell ezt megoldani...)
Köszi a segítséget előre is
u.i: és a kukacot sem bírom előhívni az altgr+v-vel, pedig egy félórája még tökre működött.
-
Matexx99
tag
Szervusztok!
Ma vásároltam egy Asus k501 LX-gépet, és a problémám az, hogy folyamatosan megy a venti benne. Speedfannal próbáltam, de lefagy és nem tölt be, újra install után sem. HWinfo64 sem segített. A háttérben nem akadt be semmi, Aida szerint 0% cpunál is folyamatosan 4000-et forog a venti. Valami okosság erre?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest