- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz
steelsec #28578 üzenetére
asus x550vx notebook intel core i5 6300hq , geforce gtx 950m, 4gb ram. persze tudom hogy kevés a 4gb ram de ahogy írjátok ígyse úgyse kóser valami a géppel. aida64el csináltam stabilitás tesztet még múltkor fél napot ment de semmi hibát nem jelzett. akkor azaz 1ik gond hogy nem eredetiek a játékok? vagy van még itt más is szerintem
-
gaben0211
tag
válasz
Járókeret #28560 üzenetére
Pont ezaz hogy a euronicsban ezaz 1 volt az ami 2kilóig türhetőnek volt mondható a többihez képest mert azokat nemigen játékra dobták össze mondjuk win10 miatt ezt sem, meg ott lett volna még az asus rog vasa 3kilóért annyit meg azért nemadnék ki laptopért. Volt utánna nézegetés mert nemaza fajta vok aki csakugy kidobálja a penzt az ablakon feleslegesen és jó vélemények voltak róla. Az már más téma amikor nálad van és szembesülsz vele hogy kifogtál 1 szart... Igazából bios frissítés megoldotta a fagyásokat, az intel skylake proci miatt voltak ezek a jelenségek , egyedül a youtube videók akadnak be teljes képernyőn random de ez meg a flash meg a bongeszo meg a nemtudom még miknek a hibája legalábbis amiket találtam róla. Viszont ami a legrosszabb hogy ezek a procik már csak a win10et támogatják ami szerintem 1 kalap szar mert én pl a gta4et sem tudom elindítani rajta normálisan. Mindegy a lényeg hogyha vesztek gépet és régebbi játékokkal is játszani akartok akkor olyan procit nézzetek bele ami kompatibilis még a 8.1el vagy a win7el is. Ezt az asus x550vx szériát meg szerintem hanyagoljátok ha játszani is akartok. Vagy lehet hogy csak én fogtam ki rosszat
-
gaben0211
tag
sziasztok. Már jártam itt nemrég, a gépem ASUS X550VX 4gb ddr4 ram, nvidia geforce gtx 950m videókártya, intel core i5ös 4magos procival . a lényeg hogy visszakaptam a szervízből és ugyanazokat a hibákat produkálja mint eddig. Játék közben gta5 watch dogs 2 megáll a kép beakad a hang, utánna elkezd felpörögni a hűtés jó hangosan és csak az újraindítás segít. youtube videóknál is csinál néha beakadást a hang. hasonló problémákkal találkozott már valaki és esetleg lett rá megoldás vagy mehet vissza a szervízbe? driverek legfrissebbek. viszont sok külföldi oldalon sokaknak hasonló problémájuk van ezzel a laptoppal megoldásra meg írnak mindenfélét. de amiket találtam eddig nemértek semmit.
-
gaben0211
tag
válasz
steelsec #28501 üzenetére
jaja szerintem is szervíz lesz belőle. gondolom bios frissítés sem segítene rajta. a másik dolog hogy kevés a játékoknak a ram talán, de azmiatt sem csinálhatna ilyet. minden drivert frissítettem mert elvileg az is lehet ok ezekre (de nemhiszem). még 1 frissebb win10et megpróbálok a június 26ig vannak frissítve benne a cuccok . a win7et meg akkor hanyagolom
-
gaben0211
tag
válasz
steelsec #28498 üzenetére
amin játszottam gta5 megfagyott reboot lett belöle vagy a watch dogs ugyanezt csinálta ás fagyás után elkezd hangosan felpörögni a hűtés. viszont ma csinált olyat is hogy kiléptem a játékból és rá pár percre fagyott le. olvastam sokmindent és igazából lehet hardver - szofter vagy win10 miatt ez az egész szóval nemigazán sikerül szűkíteni a kört. hdd tesztet csináltam annak semmi baja. van aki szerint a windows defender miatt is lehet ....
próbálom felrakni a win7et és megnézni h azzal is ezt csinálná e csak aza baj hogy ehez a vashoz csak win10 driverek vannak. most azt csináltam hogy az intel meg az nvidia honlapjáról leszedtem 1 nemsokban különböző vasnak a drivereit és megpróbálom azokkal felrakni a win7et hátha jók lesznek hozzá -
gaben0211
tag
sziasztok! van 1 kis problémám és remélem tud valaki segíteni. múlthéten újítottam be 1 notebookot a euronicsból ASUS X550VX i5ös proci , geforce gtx 950m 2gb videókártya és 4 gb ram van benne ja és a telepítőlemez driverek csak win10et támogatják ezért most azt használom. az a gond hogy én azthittem hogy azért ezzel eltudok majd játszani pár nemolyan régi játékkal pl gt5, watch dogs, ezek mennek is rajta hibátlanul kb 20 percig mert utánna lefagy az egész gép úgy hogy újra kell indítani. igazából nemtudom hogy most a gép védi így magát a túlzott procihasználat meg a felmelegedés miatt vagy ilyet azért nemkéne csinálnia? ami erőigényesebb játék azoknál ezt játsza el állandóan. olvasgatttam hogy lehet csak frissíteni kéne az össtes drivert és jólesz vagy a biost kéne frissíteni vagy a win10et. de lövésem sincs igazából melyik használna. egy hűtést veszek alá de amiket olvastam ettől a lefagyástól szerintem az sem nagyon menti meg. vagy vigyem vissza az üzletbe hogy cseréljék ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged