- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
poli27 #38397 üzenetére
Csak tippelek, de esetleg azt nézd meg, hogy az integrált grafika vagy az nvidia aktív netflix és disney alatt, abból lehet sejteni melyik gpu-val nem jó, ha máshogy megy netflixnél. Gondolom terhelés alapján váltogat a gpu-k közt. Esetleg max teljesítmény módban lehet az nvidiához ragaszkodik.
Eszközkezelőben nem maradtak ismeretlen eszközök?
Az asus oldaláról minden driver és segédprogram felkerült? MyAsus? -
válasz
poli27 #31142 üzenetére
Nézd meg ezt a hdd-t hd tune pro-val, ott lehet sebességtesztet is csinálni. Ezt én úgyszoktam, hogy egy asztali gépbe teszem, így nem arról megy a rendszer, ha megfelelő az érték, akkor nem kell cserélni mert nem lesz gyorsabb bármit teszel bele. Ha jó a HDD, akkor egy tiszta telepítés is segíthet. Mekkora ram van a gépbe amúgy?
-
válasz
poli27 #31132 üzenetére
Szia. ennél a típusnál már többszőr belefutottunk ebbe igen, hogy ssd-re nem lehet telepíteni, és még nem sikerült rájönni, valószínűleg chipset miatt. Volt egy maire feltettem és lassabb volt mint hdd-vel meg bizonytalan, a driverek telepítése után már gyorsult, normális sebességre, de fagyogatott, így ebbe a típusba nem teszek ssd-t. Ez csak az én tapasztalatom eddig, lehet már más rájött a megoldásra. 10-ből 7 volt kb az arány, 3-nál nem volt gond. Remélem egyk vagy másik ldalról megerősítenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Szólánc.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektronikus zene topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest