- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabax
csendes tag
énis lemértem és megnyugodtam, úgylátszik én várok túl sokat a géptől...
bekapcsolástól számítva 45másodperc kéri a jelszót beírom enter és 15másodperc teljesen betöltött... de néha szokott várakozni gondolkodni most nem tette.. biztos megijedt vagy nem tudom...
a lassulást azt betudom a fele annyi ramnak... én amúgy utólag nem tudom bt rakni a gépembe? everestel néztem múltkor hogy még an egy szabad pci hely benne gondolom ott lenne a helye vagy nem tudom néha jó lenne.. én egy SSD-n gondolkozom eléggé, föleg miután elolvastam a logouton a tesztet [link] ezzel még gyorsolna a dolog azz biztos.
-
őszintén szólva, a kis msi notim (c2d t5450 proci és "csak" 2 * 1 gb memória, intel chipset) azonos xp, és azonos többletszoftveres környezetben kifejezetten gyorsabb, mint mint az asus! jobban is szeretem a kis msi apróságot! az asus notit többnyire a párom használja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ingatlanos topic!
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Asus Tuf Fx505g
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest