- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tegnap anyósoméknál nem tudtam aludni, kicsit utána lestem ennek:
Külföldi fórumon is írt egy srác ezzel kapcsolatosan (Asus ROG community), de nincs rá megoldás lényegében. Próbáltam lefotózni az enyémet, mert van nekem is emlékeim szerint, de bakker fekete képernyőnél nappali fénynél SEM látni semmit. Ezt teljesen sötétben fogom tudni max lefotózni. Talán akkor vettem észre én is egyszer. Szerintem tegyél ki egy frankó ROG vagy TUF hátteret, akár RGB-set és engedd el, én egy tökéletes gépet biztos nem küldenék be sehova
Együtt kell élni vele.
A google válasza:
Backlight bleed is relatively standard and happens with most devices at some point.
You can't fix blacklight bleed or IPS glow, but you can minimize, the impact, by avoiding dark environments.Van akinek semmi gondja nem volt, és van akinek szarrá karcolták a fedlapját. Ugyanis ott marad valami az asztalon, és ott nem érdekli őket az ilyesmi napi X vagy Y gép mellett. Esetleg be lehet fóliázni előre vagy nem tudom. Lehetséges nézek rá majd én is valami fóliát később. Volt akinek az eredeti dobozt és tartozékokat is úgy kellett visszakönyörögni. De van itt olyan kolléga is aki maximálisan elégedett volt. Nem tudom, én örülök, hogy tökéletes a gépem vigyázok rá, nem torrentezik, akkor dolgozik amikor kell. Ha nem muszáj felesleges a tortúra, működik, kész. Ez az IPS Bleeding egy ismert jelenség. Én azt mondom nem is hiba.
----------> Én nem vinném be! Hátteret neki, és csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest