- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34536 üzenetére
30éveTÖRZSI szinten Intel + Nvidia fan vagyok
Első igazi AMD-m Series X-et leszámítva. Eddig kellemes meglepetés amit ad a gép , belépő szint inkább a 3050 Ti , de bakker minap néztem melóba Dayz FHD/60 fps tű éles kép, és nem szar beállításokon high/extrém multiba hibátlan. Hőfokok végig 60 fokon , még pad nélkül is. Pont azt meséltem haveroknak simán tudok ezzel (is) játszani, a nagyobb W értékű gpu egységek úgy is szarrá melegítenék az egész cuccot, így meg 2200-2500 fordulaton gyönyörűen 60 fok, 60 fps, bőven van ott még tartalék is, mert eleresztem 140fps. Gyakorlatilag nem tudsz olyan címet mondani ami ne menne így el ilyen kombóval szép képpel, rendesen konfigolva. Igen a maxed out élet az egy másik árcédula, de ez nem az a kávéház.
Éppen megálltam fotózni, azért dolgozott csak az egyikai fizikai mag 3%-ot...Szóval igen hibátlan játékra, és nincs 85fok in the house amivel kűzdenem kell csak hawai.
A proci amúgy kib*** alápakol az egésznek. Könyökből. Múltkor ment a játék, mondom lépegessen a franc ki állandóan (farmoltunk). Mellette videót vágtam futamra, mellette youtube, facebook, Discordon megosztogatások, és így kérdezte a Ryzen, hogy ennyi?
Ez így kevés nekem. Mondom ez egy állat. Jó hát az AMD a multithreading koronázatlan királya nem csodálkozom igazából, 8 mag 16 szál, nincs kérdés. Azt a képet lementem amit be tageltélMemóárba!
Ja ezt is..
Belépő szint huszároknak szeretettelAkku:
"laptop akkumulátor ápolás lesz!"
Na erre még engem nem figyelmeztetett, nem is írta sehol sem, MyAsus sem. A 60% töltöttségi szintet azt igen, azt ajánlotta ha és amennyiben tartósan hálózaton lennék. Gondoltam is ez hülye, hol a francba ne lennék tartósan hálózaton gamer laptop.
Van olyan aki nem tartósan hálózaton van egy gamer laptoppal?
Az írjon, ki tesszük ilyen mulatságosba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Futás, futópályák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest