Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steelsec
aktív tag
válasz
ITjunior
üzenetére
Nem tudom nálad mi számít játék élménynek, de nálam n550- 950m + i5-4200h+ ssd +12gb ram és a Fallout 4 high beállításokkal 1080p-ben min 30 fps. Igaz én nekem nem kell a 60 fps. A játszhatóság is relatív, én munkára + játékra vettem egy kompromisszumos megoldás, de azért nem csak régebbi címekkel boldogul el

-
Sordoran
addikt
válasz
ITjunior
üzenetére
Nem vagyok az a nagy ínyenc játékos, így nem kell konzol, főleg mivel only PC címekkel játszom főleg (ETS2, WoW, LoL, Starcraft 2, illetve pár multi platform cím: GTA, F1, illetve a Bioshock Infinite-el is szemezek régóta). Ezekhez elég lenne akkor a K501 is. És mivel a blizzes játékoknál, főleg wow-nál belefuthatok a CPU limitbe is akár, így én is az i5-el szemezek (i3 2.1 GHz, míg i5 2.2-2.7 GHz ha jól láttam), mert azért az a turbo órajel csábító és 200ezerből megvan az is 8 GB ram-al. Tisztában vagyok vele, hogy laptopnál nem érdemes nagyon játék gépet venni (kivéve ha van rá pénz, és nem hónapokig gyűjtöget egy 200ezres gépre mint én
), ezért is szemezek ezzel, mert az újabb F1-ekket, és GTA 5-öt leszámítva most is játszok ezekkel 7 éves asztalin, még ha minimumon is. Még lehet meggondolom magam addig 10x, de jelenleg a K501-et látom jónak, i5-el, 8 GB ram-al. Egyedül az IPS-t sajnálom kicsit, illetve hogy SSD-t kell bele vennem (N551-be betudtam volna rakni a mostani asztalimból a 2,5"-eset). De akkor is spórolok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Futás, futópályák
- Spotify
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- Temu
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Update 12.12. 18:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ezért is szemezek ezzel, mert az újabb F1-ekket, és GTA 5-öt leszámítva most is játszok ezekkel 7 éves asztalin, még ha minimumon is. Még lehet meggondolom magam addig 10x, de jelenleg a K501-et látom jónak, i5-el, 8 GB ram-al. Egyedül az IPS-t sajnálom kicsit, illetve hogy SSD-t kell bele vennem (N551-be betudtam volna rakni a mostani asztalimból a 2,5"-eset). De akkor is spórolok rajta.
Pyttawrx