Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Én amikor vettem, a fönököm azt mondta, hogy ha ACER, vagy ASUS közt kell választanom, akkor ASUS.... neki már volt sok notebookja.... ACER sem rossz, de az ASUS nagyobb cég, nagyobb technikai, fejlesztésihátérrel, és sokkal nagyobb tapasztalattal.... Ő csak tudja, a HP-nál dolgozik, éppen egy uj termékük bevezetését végzi...
-
Asuras
csendes tag
egyetértek veled, hogy az asus márka nagyon jó de ezzel a szervíz dologgal sokat veszítenek szerintem!
Legalább kilátás lenne arra, hogy más lesz a szervíz de nincs
Azért valószínű hű maradok! Egyébként pont tegnap láttam egy 2 éves ibm-ben elszállni az usb-t! Egy t42p luxusmodellben!
de unokatesóm asusának semmi baja azon kívül, hogy 2200mAh-es aksi van benne és csak egy órát bírja. De a tsst 532-es jól működik benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx