Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bettina.s
csendes tag
válasz
Erica88
üzenetére
Nem biztos, hogy köze van hozzá, de azért próbáld meg, hogy megnézed energiagazdálkodási lehetőségeknél (speciális energiabeállítások), hogy a pci express ugyanarra van-e állítva töltőnél és hálózatin is, és ha nem, akkor állítsd át ugyanarra a töltőt, mint amin a hálózati van, hátha.
-
bettina.s
csendes tag
válasz
Erica88
üzenetére
Amúgy minden k52je-s nek:
(bocsánat, ha hosszú, de lehet, hogy segít valamit)http://solutions.unixsherpa.com/tag/windows-7/
Issue:
After an updated release of Intel's Matrix Storage Manager [v.8.9.0.1023] and chipset drivers for Windows, you experience unexpected system timeouts, lockups, pausing, or freezing. The following event is recorded in the System event log:
Log Name: System
Source: iaStor
EventID: 9
Level: Error
The device, \Device\Ide\iaStor0, did not respond within the timeout period.Cause:
The issue is the result of Aggressive Link State Power Management (ALPM) on the PCI-Express bus negotiating a lower power state for the link between the controller and disk when there is no activity. When ALPM works, disk requests are queued, the serial link revived, and the queued requests are sent to the relevant disk; this requires a disk that supports ALPM.Resolution:
Modify the advanced settings of your active power management scheme in Windows to turn PCI Express Link State Power Management off.Én most tesztelem, ha nem segít, jön a linux, majd írok, ha rátalálok valami fantasztikus megoldásra. Ja és holnap keresek jumpert, tényleg senki nem tudja honnan lehet szerezni? Bemegyek boltba és adnak?

-
bettina.s
csendes tag
válasz
Erica88
üzenetére
Szia! Nagyon szépen megköszönném, ha le tudnád írni, hogy milyen intel driverek vannak fent (intel management engine interface és rapidstorage van-e -->programok hozzáférhetősége és alapértelmezései között is ott vannak, ha vannak, és eszközkezelőben ide/atapi vezérlők között az intel illesztőprogram verziója)? Köszi! Ha sikerülne elérnem, hogy nekem is csak bekapcsolás után fagyna, olyan boldog lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bittorrent topik
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI KATANA // RTX 4070 // i7-12650H // 16GB DDR5 // 512GB SSD
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx