- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Szia!
Megoldottam közben!
A kérdés óta SP3-at tettem fel, átállítóttam próbszerűen ezt a dgpu-t és az asusról letöltött drivert raktam fel (ami különben nem ment).
Mit jelent a biosban ez a beállítás? milyen funkciója van?
A most vásárlóknak tapasztalat:
gyönyörű képernyője van a gépnek, sokkal jobb kijelzője van mint az én A6VM-emé.
Természetesen jó erős, gyors gép.Azonban hangosabb mint gondoltam, az én a6-omban, meg úgy általában az asusokban a csendességet szerettem.
A gombkiosztásban helyet kap a numerikus pad is, de az eddig megszokotthoz képest roppant kényelmetlennek tűnik elsőre a kurzorgombok és az enter használata. Nagyon elvegyül a többi gomb közt.
A touchpad nagyon kényelmes, a touchpad egérgombjait viszont hangosnak tartom, és a fényes fekete borítás ugyan nagyon elegáns, de legalább ennyire idegesítő is hogy minden tapi és por meglátszik rajta. Ettől függetlenül ha az ár / teljesítményt nézzük nagyon jó vétel! Fura hogy csak 3 éve hogy negyed millió forintért nem kaptál ekkori szemmel ilyen frankó gépet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest