- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Piton tag válasz  VANESSZA1

üzenetére VANESSZA1

üzenetéreNo akkor kedves draga forumozo emberke. Lehet en is barom vagyok, lehet az ismeroseim, az ugyfelem es lehet ML320 ismerosei, ugyfele stb mindenki barom, allat, hulye, idiota stb...DE! A kozel 10 ev alatt meg nem volt ugy, h mikor megfogadtuk (nem egyszer!) a tanacsat, otletet stb megbantuk volna. Tudod nem ritkan jarok benn az utletben ahol ML320ek dolgoznak nem ritkan beszelunk notirol, asztali gep, monitor, nyomtato, halozati eszkozok stb. es tudod van egy kulonbseg, benned a ritkan nagy mindent tudok mert en vagyok a valakit erzem, bennuk viszont nem... Mert oszinten megmondjak, h ezt ne vedd meg, mert szar, ha ezt veszed ezzel szembesulhetsz, ha azt, akkor az teljesen kiszolgalja az igenyeidet. Ezen kivul, ha olvasnal, fentebb leirtam h a napokban eladhatott volna egy szines lezernyomtatot + hozza egy total full tuner keszletet, de nem ezt tette, hanem elmondta, h bazze lehet 80 a szines lezer, de lesz vagy 120 bele a full csere es akkor sem fogja a vevo igenyeit kiszolgalni. Inkabb par ezer forintert megcsinaltak a regi nyomtato, pedig siman mondhattak volna azt, h bazze ez meghalt kuka. Na most akkor hol is vana megtevesztes? Vagy lehet, h az elmult evekben en voltam benn mindig pont rosszkor, amikor az elegedett vasarlok voltak benn es mikor en nem voltam midnig csak akkor voltak a panaszosok? Lehet en voltam akkor is a hulye, mikor az egyik ficko egy brutal VGA-ra keresett huttest, es nem a 3-4-5-6-7-8-10 akarhany ezres huttest javasoltak, hanem egy masik megoldast, ami kb 1-2 ezres megoldast? A rohadt eletbe tenyleg marha lehuzo, szemet kereskedotol olvastad az otleteket. 
 Jo lenne, ha tenyleg befejezned mar es elgondolkoznal aztan nem csak egy rohadt utat tartanal jarhatonak, hanem eszre venned, h nem mindenki akar egy rohadt paksi eromuvet otthonra a szobajaba, van akinek eleg egy kis 9 voltos elem is...
 Ui: te pont az a tipus vagy, akit legjobban szeretunk amugy... Mind informatika, mind kereskedelem... A tipikus en tudom a tutit, mindenki mas hulye mint a fold...
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx