Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz
Impressa
üzenetére
Azzal nincs is problémám.
Ne is tartsanak nagy raktárkészletet, de hogy majd egy hónap kell egy alkatrész beszerzésére. Nem tudom ki gyártja vagy honnan szállítják, de biztos mesteremberek dolgoznak egy-egy alkatrészen. Bár a minőség nem ezt igazolja. 
Hozzá kell tennem az elégedetlenségem fő oka nem is az idő, hanem hogy a szerviz egy szót nem szólt, hogy a várt határidőt 16-át nem tudják teljesíteni. 18-án én kerestem fel őket, és annyi sem volt, hogy azt mondják bocsi.

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen videókártyát?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ne is tartsanak nagy raktárkészletet, de hogy majd egy hónap kell egy alkatrész beszerzésére. Nem tudom ki gyártja vagy honnan szállítják, de biztos mesteremberek dolgoznak egy-egy alkatrészen. Bár a minőség nem ezt igazolja. 
Pyttawrx