- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Lujo
csendes tag
Nem volt még senkinek ilyen problémája????
-
Lujo
csendes tag
Sziasztok!
ASUS A7N8X Deluxe 2,0 alaplapom van és a néhany játéknál vagy 10 perc után elkezd a hang recsegni, mikor kilépek a játékból és ujrainditom a játékot újra jó a hang, pl. a Counter-Strike-nál is elöfordult pedig a régi vacak hangkártyámnál nem volt ilyen, filmnél, mp3-nál nem tapasztaltam, bár elöfordult mikor a gyári soundstorm beállításoknál effecteket állítottam be ott is elöfordult mp3 lejátszásnál.Olyan ez mintha berezonálna a hang.
Tudtok valami okot, remélem nem az alaplap hibás.
Elég zavaró ez igy mivel nem tudom hogy hardware-es hiba-e mivel még garanciális az alaplap, de nem akarnám a butaságom végett visszavinni, ha az alaplap jo és más a hiba (szoftver).
Sapphire 9600 pro Fireblade kártyám van benne.Barton proci 2500, Kingston 400-as 2x256Mb memo.Gyári cd-röl a driver directX 9.0b
Segítsetek!!!! akinek volt valami hasonló problémája kérem irjon a megoldásról!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest