Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Lujo
csendes tag
Sziasztok!
ASUS A7N8X Deluxe 2,0 alaplapom van és a néhany játéknál vagy 10 perc után elkezd a hang recsegni, mikor kilépek a játékból és ujrainditom a játékot újra jó a hang, pl. a Counter-Strike-nál is elöfordult pedig a régi vacak hangkártyámnál nem volt ilyen, filmnél, mp3-nál nem tapasztaltam, bár elöfordult mikor a gyári soundstorm beállításoknál effecteket állítottam be ott is elöfordult mp3 lejátszásnál.Olyan ez mintha berezonálna a hang.
Tudtok valami okot, remélem nem az alaplap hibás.
Elég zavaró ez igy mivel nem tudom hogy hardware-es hiba-e mivel még garanciális az alaplap, de nem akarnám a butaságom végett visszavinni, ha az alaplap jo és más a hiba (szoftver).
Sapphire 9600 pro Fireblade kártyám van benne.Barton proci 2500, Kingston 400-as 2x256Mb memo.Gyári cd-röl a driver directX 9.0b
Segítsetek!!!! akinek volt valami hasonló problémája kérem irjon a megoldásról!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest