Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Freezura

tag

Hi all!

Csak a véleményeteket szeretném kérni, mert én még nem jártam ilyen cipőben. Pontosan memória problémám van valószínűleg.
    Történt, hogy tegnap vettem még egy 512MB DDR 400 RAM-ot. Ja a gépem ASUS A7N8X-X, B2500+, 512MB SAMSUNG RAM. Amit vettem memót Hynix márkájú.
    Berakom a gépbe fel is ismeri, XP bebootol, majd jöttek az érdekes jelenségek. Szinte minden program leállt, amit elindítottam 5mp-2 perc közötti intervallumban. Az AIDA el sem indult. Na akkor próbáltam variálni a memókat a slotokba, ugyanúgy rossz volt. Kivettem a „régi” memót, az újjal az XP bejelentkező képernyőjénél mindig újraindult a gép. Új ki, régi vissza, minden normális.
    A kérdésem az lenne, hogy egy hibás memória ezeket a jelenségeket produkálja? Memtest-et nem tudok futtatni, nincs Floppy meghajtóm. Amit viszont észrevettem, hogy a lábak közül az egyiken az aranyozott bevonat hibásnak tűnik, mintha nem lenne teljesen rajta (sötét foltokat látni a lábon)
    Még egy kérdés: ha visszaviszem hivatkozhatok arra, hogy probálják ki azonnal és ha nem jó rögtön cseréljék? (Ha jól tudom 3 napon belül kötelesek kicserélni)
    Most olvasom a topic-ba, hogy igen kényes a lap a memókra. Öcsémnek ue a lapja van 1 Noname 256 egy 256 és egy 512 Hynix mellet és megy rendesen neki. ?

Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák