Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezura
tag
Hi all!
Csak a véleményeteket szeretném kérni, mert én még nem jártam ilyen cipőben. Pontosan memória problémám van valószínűleg.
Történt, hogy tegnap vettem még egy 512MB DDR 400 RAM-ot. Ja a gépem ASUS A7N8X-X, B2500+, 512MB SAMSUNG RAM. Amit vettem memót Hynix márkájú.
Berakom a gépbe fel is ismeri, XP bebootol, majd jöttek az érdekes jelenségek. Szinte minden program leállt, amit elindítottam 5mp-2 perc közötti intervallumban. Az AIDA el sem indult. Na akkor próbáltam variálni a memókat a slotokba, ugyanúgy rossz volt. Kivettem a „régi” memót, az újjal az XP bejelentkező képernyőjénél mindig újraindult a gép. Új ki, régi vissza, minden normális.
A kérdésem az lenne, hogy egy hibás memória ezeket a jelenségeket produkálja? Memtest-et nem tudok futtatni, nincs Floppy meghajtóm. Amit viszont észrevettem, hogy a lábak közül az egyiken az aranyozott bevonat hibásnak tűnik, mintha nem lenne teljesen rajta (sötét foltokat látni a lábon)
Még egy kérdés: ha visszaviszem hivatkozhatok arra, hogy probálják ki azonnal és ha nem jó rögtön cseréljék? (Ha jól tudom 3 napon belül kötelesek kicserélni)
Most olvasom a topic-ba, hogy igen kényes a lap a memókra. Öcsémnek ue a lapja van 1 Noname 256 egy 256 és egy 512 Hynix mellet és megy rendesen neki. ?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Bontatlan Kingston Fury Beast RGB Black - 128GB DDR5 5600MHz CL36 Kit (2x64GB)
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest