- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
Esőben is megnéztem 20 autóval ultra beállítás (kivéve blur). 50..70fps között ment pálya szakasztól és autó sűrűségtől függően. 75 Hz-es monitoron így is akadozás mentes volt. Motorháztető nézetben ez felment 70..90fpsre.
Ami érdekes, hogy játék közben is lehet a grafikán állítani. Ki is próbáltam. Levettem high-ra, persze gyorsabb lett. Kipróbáltam a DLSS-t performance módban. Aztán a sok állítgatás hatására elkezdett akadozni. Kb. 5 mp-enként jött egy jó nagy makrolag. Utána már hiába állítgattam vissza mindent, laggolt rendesen, hiába volt 100fps fölött. Valószínűleg a grafika állítgatásnál azért nem árt egy program újraindítás se. -
Bandit21
addikt
Ezt az egészet azért nem értem mert tegnap ahogy aktív lett a driver academy ott az összes feladat álló rajttal kezdődik (de úgy hogy enged a pirosba is indulni csak akkor rögtön érvénytelen is) és mind az 5 féle 5 különböző autójával (kivéve az elektromos talán) az összes kísérelt közben azt néztem hogy rohadtul nem megy magától fel a gáz ha tartom.
Nem tartottam pont 13% nal de 13% az épp olyan kevés hogy azzal ugyse indulunk mert 1-be téve rögtön fullad.
Épp az első kis Audi challenge nél jöttem rá rögtön hogy a rajtot is rohadt jól el kell kapni ha akarom a 3 csillagot. -
dino_m
senior tag
Van itt rá egy jóval bővebb magyarázat is.
Using MS Paint to (better) explain the bad throttle simulation of AC Evo, iRacing and other sims. -
GalaHU
addikt
Valószínűleg semmi graf optimalizáció nincs még. 3440x1440-ben mindent maxra húzva 24 autónàl 70-90 közötti, egyedül 120 körül. Pedig 9800x3D-4090 kombó. Csak a videókari 2x annyi TFLOPS, èles teljesítménybe minimum 50%, de mintha ott se lenne…
Így is jàtszható persze, de van még hely fejlődni.
Ugyanez a konfig a szétpimpelt AC-ban 200 fölött pörög minden körülmény között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest