- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
válasz
PapírVilla #444 üzenetére
Eső, akkor iRacing.
Gumizott ív, tócsa, vízátfolyás...
Nem lesz könnyű utólérni. -
JulesTS
addikt
Itt írtam róla:
https://prohardver.hu/tema/assetto_corsa_evo/hsz_241-241.html
Azt hittem, hogy a menet közbeni állítgatás miatt volt... -
JulesTS
addikt
Nem tudom, volt-e a kockásodásról szó...
Kipróbáltam az ABS nélküli Porshce-t. Nem nagyon figyeltem a fékezésre és sikerült a jobb elsőt blokkolni egy kicsit. A következő féktávon már jóval hajlamosabb volt blokkolni a jobb első, utána már szinte csak blokkolva fékezett. Hamar el is durrant a gumi. Újrakezd, direkt blokkolós fékezés és a kör végére megint elpukkant.
Persze a defektes gumi sokkal kevesebb hatással van az autó irányíthatóságára mint kellene, de gondolom ezen még javítanak. -
JulesTS
addikt
Esőben is megnéztem 20 autóval ultra beállítás (kivéve blur). 50..70fps között ment pálya szakasztól és autó sűrűségtől függően. 75 Hz-es monitoron így is akadozás mentes volt. Motorháztető nézetben ez felment 70..90fpsre.
Ami érdekes, hogy játék közben is lehet a grafikán állítani. Ki is próbáltam. Levettem high-ra, persze gyorsabb lett. Kipróbáltam a DLSS-t performance módban. Aztán a sok állítgatás hatására elkezdett akadozni. Kb. 5 mp-enként jött egy jó nagy makrolag. Utána már hiába állítgattam vissza mindent, laggolt rendesen, hiába volt 100fps fölött. Valószínűleg a grafika állítgatásnál azért nem árt egy program újraindítás se. -
JulesTS
addikt
Most már értem, de egyrészt túl van lihegve, másrészt, nagyon a szélsőséges helyzetre van kihegyezve a dolog, arról ne is beszéljünk, hogy terheletlen motoron nyomaték görbét "mérni" nem valami tudományos. De fogadjuk el, hogy rosszul kezeli a gázpedál állás/nyomatékgörbe viszonyt a program.
Vegyük a rajtot. A gördülő rajtos versenyek egyből ki is estek, aztán ott vannak azok a kategóriák ahol rajtelektronika van. Máris csak a töredéke maradt. Tegyük fel, hogy a szimulátor jól kezeli a gázt és a kuplungot is. Szimulátoros legyen a fotelben az aki akár shakerekkel megsegítve rajtnál folyamatosan 5..10% túlpörgésen tudja tartani a gumikat. Kevesen lesznek akik az optimális rajtot egyáltalán távolról megközelítik. Van olyan kategória ahol első, hátsó és összkerekes autók is vannak. Bármilyen jól is kezeli valaki a pedálokat elsőkerekes autóval, ha az összkerekesnél fullgázra egyszerűen lelépsz a kuplungról, már le is rajtoltad.
A másik dolog a nomaték görbe. Ami VTEC nyomatékgörbét felrajzolt az a verseny autóknál egyszerűen nincs. Egyfelől rész terhelésre, alacsony fordulatszámra nem terveznek, másfelől szinte csak nyomatékcsúcs fölötti fordulatszámon használják a motort. Nyomatékcsúcs fölött meg vízszintes, majd szépen csökkenő a nyomaték görbe. És máris ott vagyunk, hogy ha "sima nyomaték görbe tologatással" operál a program, akkor is jól kezelhető lesz a gázpedállal a kanyarból kigyorsítás.
Egyszerűen nem látom sok értelmét a "helyes" nyomatékgörbe kezelésnek. Ha ezzel az egyszerűsítéssel több erőforrás jut egy fejlesztői oldalon a jó gumi/futómű fizika kifejlesztésére és a programnak meg a számításra, akkor legyen úgy...
Szóval lehet eltartott kisujjal fanyalogni, hogy vacak a gázkezelés, de szerintem egy jól leprogramozott gázpedálállás/nyomatékgörbe nem lesz "game changer". -
JulesTS
addikt
3x
Egyébként nem értem, hogy ez miért annyira fontos. Versenyautónál hol van / mikor van szükség arra az üzemállapotra, hogy a gázpedál 13%-os állásánál a terheletlen motor fél percig tartsa a fordulatszámot. A gáz 95%-ban padlón van, a maradék meg rövid idejű átmenettel... -
JulesTS
addikt
-
JulesTS
addikt
válasz
Motion_Blur #149 üzenetére
LMU-val is volt ilyen memory leak AMD kártyákkal. Ott volt valami kerülő megoldás, aztán később javították.
-
JulesTS
addikt
FOR, SPR DPR a három csatorna amin a directx-en keresztül jönnek az FFB adatok. A szimulátorok szinte csak a FOR-t használják (ezt 100-ra érdemes állítani), a másik kettőn elvileg a régebbi arcade játékok csillapítás effektjei jönnek, ezért az SPR DPR elvileg nem szól bele a szimulátorok FFB-jébe. Van olyan nézet ami szerint ezt a kettőt érdemes 0-ra venni, van olyan ami szerint 100 a jó. Mostanában 100-ra állítom én is, hátrányát még nem éreztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest