- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- iPhone topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
Hát 60fps alatt már azért nem az igazi. Lehet a mai frissítéssel kapunk pár fps-t is pluszba. Ha a rajtnál esik csak le 60 alá az még nem nagy probléma azzal még el lehet lenni. Engem pl jobban idegesít, hogy hiába állítom úgy be, hogy majd 200 fps-em van, néha akkor is meg meg áll egy pillanatra a kép.
-
En 100 alatt valahogy nem szeretem.
80 alatt azt vettem eszre, hogy a kormany is kesik. Meg a tavoli autok mozgasan valamint a palyan, kanyarban erzodik, hogy kicsi a framerate. 100 felett ezek megszunnek, vajsima az egesz.
Jelenleg egy 8 magos amd van otthon es hd7970, majdnem fullba 20 gepig birja tartani a 100fpst. -
neilszab
őstag
Lesz Ford Mustang, GT40, meg a modern GT is... itt a teljes lista:
-
nemeth989
senior tag
Jön még az audi, toyota, ford és nissan mint gyártó. Lambóból a lista már megvan, szerintem a következő dlc az is lesz. Lamborghini
-
barcalaci84
őstag
pont ma kezdtem bele a karrierbe
ha jól értem a time attack-os feladatra gondolsz...
time attack -nál elég érdekes Kunosék koncepciója...
igazából arra akar megtanítani h tudjál stabilan menni és h h érdemes szerintük egy adott kombót begyakorolni
tehát érdemes lassabban kezdeni inkább csak a biztonságra törekedve és az a lényeg h folyamatosan egyre gyorsabban menj...tehát úgy kapsz sok pontot ha mindig javítasz kicsiket az ellenőrző pontok közti szakaszokon az előző körben lévő szektorodhoz képest... -
szekto
aktív tag
Ehhez nem is fogtok találni, vagy valami nagyon nagy csoda folytán, ha esetleg mégis...PTSims már évek óta ezt játssza a közösséggel: elkezdenek modokat készíteni, kinyomnak belőle jó pár képet és videót, végül amikor kész a cucc, kijelentik, hogy csak a ligatagok számára elérhető az egész.
-
barcalaci84
őstag
amúgy AC-ban pont nem is kell állítgatni a kormányt ...
Logitech profilerben és játék menüjében is rakd 900 fokra...
így a játék minden autóhoz a megfelelő kormányszöget fogja rendelni automatikusan, annyit amennyit a valóságban használ az adott autó...
pl utcaiak többsége 900 , f458 720 fok , a lotus exos t125(a f1 szerű) 360 fok körül... stb...
ffb-t meg saját szád íze szerint belövöd és nem is kell rajta agyalni soha többet... -
törölt tag
Nekem is DFP-m van, pár éve eladtam a G25-m (sajnos).
Neilszab linkje jó, az általa linkelt oldal alján van ez az oldal elérhetősége: Kormány Kalauz Szimulátorozáshozbenne van minden ami kell. Én 900°-n használom a kontroller alapbeállításoknál.
Semmi gáz ha nem az AC, Neilszab írása sem AC-ra készült, általánosságban jó. -
törölt tag
a kormánybeállításokra figyelj oda. Minden ott kezdődik...érdemes átolvasni, és aztán kormánybeállításokat nézni a játékhoz, esetleg kérni..
Ahogy olvastam az AC irányításával nem volt gondod, de az hogy a kormány jól irányítsa az autót, és jó jeleket adjon neked tovább az autó felől, ahhoz vagy érteni kell, vagy tudjad hogy hasonlóan van beállítva mint a nagy többségé.
A setup fontos, de pár autó kivételével jól el lehet autózni alapbeállításon is, amikor már az eredményre mész akkor érdemes jobban belemászni.
..és én is azt mondom, és már mondtam is, rögtön bele kell csapni az online-ba,..egy a lényeg szvsz: ne az eredményre menj., legyen fontos az hogy hogy kerüld el a többieket, törekedj a stabilitásra, a jó ping-re, a röccenésmentes online futásra.
Senki nem vár tempót, csak ha már ismert nevek, alapként egy valamit vár el egy online liga: figyelmes vezetést, figyelsz elsősorban másokra, és a saját féktávjaidra, íveidre...tükröket figyelve hajtasz ki a pályára, és helyezkedsz azon,..nem azt várják el hogy gyors legyél.
tehát hajrá..nincs mire várni. -
Ventur@
senior tag
Ilyen cd-kulcs boltokban kapható már ~15 euro-ért, de nem bíznék ezek tisztaságában.
Példa: Gamesdeal - Assetto Corsa
Ha nem túl sürgős a vétel, akkor szerintem várj az Easter/Spring vagy a Summer sale's-re, mert szerintem egy -33%-ot tuti fog kapni. Ha, netalán egy -50%-et kap, akkor meg le kell csapni rá azonnal, mert szerintem ilyen -67, vagy nagyobb kedvezményt kizárt hogy kapjon
. Ahhoz már túl elterjedt lett az AC
.
-
neilszab
őstag
És mi a kérdés?
Setup ügyben itt tudsz kérdezni, illetve van is fent pár set: Assetto Corsa - Setup
Persze más forrásokat keresve biztos lehet nagyobb adatbázisokat találni, de ezek itt biztos kezekből származó többnyire WR setup-ok.Ha pedig meg akarsz tanulni setup-olni, akkor itt a cikk alján találsz hozzá leírásokat:
Kormány Kalauz - Tippek, trükkök, turpisságokAz online szerepléssel pedig nincs értelme várni amíg jobb leszel, egyből el kell kezdeni és 2x-3x gyorsabban fogsz fejlődni a nyomás alatt, mint ha csak úgy magadban mennél tét és kihívás nélkül.
-
törölt tag
elvileg a -factory- beállítást kell elérni, hogy ez lehetséges-e kormány nélkül azt nem tudom, de azzal a beállítással megy úgy az autó ahogy az ki lett találva, amikor már kint vagy a pályán akkor is kapcsolhatsz a -factory- segítségek között, ctrl-a mint ABS, (néha több fokozatban) és ctrl-t mint TC, szintén több fokozatban állítható.
Az alap autók elég jók, és a pályák is, moddolt pályán nem tudom garantálni a jó futást, és moddolt autó pedig mindig a modder elképzelését tükrözi jó esetben részletes fizikával, legtöbb esetben csak aláfabrikáltak valamit hogy guruljon.
autók: [link]
pályák: [link]youtube-s választék: [link]
-
Trc 65%??? 0. Ott kell kuzdeni.
Privatban kuldok par linket majd, nekem jelenleg 80giga az assetto mappa
Mas : e30 group.a , 11 gep, alien nehezseg.
Sajnos nem birom vegig, valahol mindig eldobom. Legfokepp fekezesnel, visszavaltasnal csuszik meg az auto. Es ezt nem annyira ecceru osszeszedni. 2:08 elejet megyek, de 3.-4. Korben, vagy epp az utolso kor celegyenesre forditojaban eldobom... ( special event )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gaming notebook topik
- Éjszakai műszak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- LEGO klub
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest