Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Na gondoltam beköszönök most már rendesen. Meg van a játék végre, a DLC pedig előrendelve.
    Szinte teljesen kezdő szimulátoros vagyok, 1-2hete vettem egy DFP-t, és elhatároztam, hogy belevágok. Keresgéletem a legjobb játékot. És annyi jót hallottam az AC-ról.
    Kormánybeállítás, játékon belüli beállítások után töltöttem le új GUI-t és HUD-ot a játékhoz. Az alap menü nekem nagyon nem jött be. Kocsikat és pályákat nem töltök le, úgy vagyok vele a hivatalos pályák és autók legalább a lehető legélethűbbek így játszom azokkal. Festéseket viszont már szép számmal töltögettem.

    Elkezdtem a Carrier-t, jó gyakorlásnak tűnik, és itt lenne rögtön az első kérdésem. N1 3/5 mikor a Gulettával kell menni a MAgione pályán. Ott nem tudok 2500pontot összekaparni (eddig csak a silver medált sikerült megszerezni)szinte sehogy. Kezdjek aggódni, hogy ennyire lassú vagyok, vagy ez tényleg nem egy könnyű feladat. (Úgy játszom, hogy minden nehézség lehetőleg ki legyen kapcsolva, vagy nagyon le legyen véve, de az autómata kuplunk és gáz blip-et muszáj bekapcsolva hagynom.) Próbáltam keresni Setup-ot, de egy kivétellel semmit sem találtam, amit találtam az pedig használhatatlanul rossz nekem.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák