- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
hdekakas #1767 üzenetére
Nyomtam már 4k-n.. én speciel nem látom a különbséget, mert gondolom, kellő távolságra ülök a képernyőtől. Vagy mert a szemem nem olyan jó, az is lehet, elfogadom... és te pedig esetleg érzékenyebb vagy erre (szoktam mondani: vájtszemű).. nyilván egy vájtszeműnek, ha valóban az, kell a 4k, de ilyen ember 10 000-ből, jó ha van egy... de ha te ez az egy vagy, elfogadom, hogy neked kell ez... átlag embernek viszont teljesen értelmetlen és fölösleges, mert az égvilágon semmi különbséget nem lát...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
hdekakas #1765 üzenetére
Nem azért vesz ilyen vasat az ember, hogy minimum grafikán játsszon. Amúgy 4k-ról nem is álmodok ezzel a konfiggal.... Azt magyarázd el hogy mivel jobb, 4k-n minimum grafikával játszani, mint fullhd-vel maxgrafikán..? Messzebb ülsz 10 centivel a képernyőtől és már nem látod a fullhd pixeleket sem...
-
Lapajbacsi
aktív tag
16 Gb DDR3 2133 Mhz, Asus Po gamer deszka, Core I7 4790K 4,9 Ghz-re fixre húzva, Gigabyte GTX 980TI G1 Gaming 1500/3800 Mhz... szerintem ez fullhd-re nem egy kis liliputi konfig.. eddig ugye megvagyunk? Assassins Creed Unity tehát fulllhd felbontás, grafika minden ultrán.. az árnyékok high-on (és nem soft shadows), élsimítás TXAA-n (ami ugye Nvidia ajánlott) és nem MSAA 8x-en (amin játszhatatlan lagos.. kb 20-30 fps-el "megy" mellesleg)... és akkor az van, hogy alapvetően 50-60 fps.. ami még oké, játszható, nem lagos zömmel.. csak éppen itt-ott, időnként, be-be zuhan 40-45 fps-re és itt már a lag érzékelhető... nem hinném hogy a konfigommal van baj, akár hardveresen, akár szoftveresen (win7 pro 64), minden friss, uptodate, patch-ek fenn vannak.. mégis bár játszható az ACU, de rohadt idegesítő, hogy félmilliós konfigon sem képes a 60 fps-t legalább stabilan tartani.. Nem tegnap jelent meg, nem vadiúj, kijött már egy sor patch.. létezik, hogy ez még mindig ilyen egy elfuserált gány trágyadomb..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged