- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Asrock Z77 Fatal1ty Performance lapom van i5-3470-nel. non-K OC-t próbálgatom. Állítólag bizonyos lapokban engedi, hogy mind a 4 mag menjen maxon, tehát a 3470 esetében 4 GHz-en. Ez a lap viszont csak 1 magnál engedi, 4 magon csak 3.8GHz-et. Van valami mód rá, hogy ezt kicselezzem? Mókolt Bios, akármi? Bár ha ezt ki lehet cselezni akkor akár a +4-et is följebb lehetne tornázni.
-
Sziasztok!
Vettem használtan egy Asrock Fatal1ty Z77 Performance alaplapot.
Van rajta pwr/rst smart switch, ccmos is a hátlapon. Mikor kipróbáltam házon kívül a lapot ezek pirosan világítottak, azóta mióta házba építettem meg nem, pedig tök jól nézne ki, kék ledes ventik, és piros-kék (magenta) led szalag van a gépben, pont illene bele a piros led fény.
Érzékelné, hogy rá van dugva az előlapi? Vagy hogy földelt házban van? -
Sziasztok!
Van egy Asrock H61M-HVS alaplapom, aminek a CPU support listáján nincs rajta az i5-3470 amit venni akarok bele.
Végignéztem az összes Asrock H61 alaplap CPU support listáját, ezek kívül a H61DE/SI ami csak a 3470T-t írja, és a H71M-DG3 ami csak a 3470 és 3470T-t, de az S-et nem, az összes többi mind a hármat viszi. Ez valóság? A lapom testvédmodellje a H61M-VS ami csak a HDMI csatlakozóban tér el, az is viszi. Aggódjak, vagy menni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest