- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Pedig nálam az IME volt a kérdőjel (PCI egyszerű kommunikációs vezérlő néven), amire nekem sincs szükségem, így akár le is lehet tiltani.
Ha viszont sikerült a telepítés, így kellene kinéznie:
Logitech K220 wireless kombó nekem nem áll le, illetve ennek nincs is indítógombja, vagy nem tudom, mit értesz a lekapcsoláson. SetPoint-driver fent van?
Ennél más gondok vannak, mint például UEFI-élesztés szempontjából nem különbözteti meg az egeret és billentyűt, így egérmozdításra mindenképpen bekapcsol a számítógép, amennyiben engedélyezem valamelyik USB-ébresztést. De ez nem olyan vészes. Több más alaplapnál még az USB-s bekapcsolás lehetőségét sem találtam, ezért is választottam AsRock lapot.
Továbbá 5 percnél, amikor standby-ba megy (elemkímélés), valamilyen rejtélyes inputot küld a rendszerbe, amivel késlelteti a monitor lekapcsolását, pont 5 perccel. Ennek elkerülésére is ajánlott telepíteni a Logitech SetPoint drivert.
Célszerű az 50 MB-os full telepítőt letölteni, ami tartalmazza a Flow Scroll simítót, ami nagyon profi, simított görgetést integrál a böngészőkbe (IE, FF, Chrome). Ilyen sima gördítést én még nem láttam, mintha zsinóron húznák, amellett gyorsulása is van, nagyon korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest