- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
Kipróbáltam, így sem jó. A proci I5-2320-as, úgyhogy 1600 MHZ-en nem is menne.
A két kép a memóriáról a két különböző kitről késziült, a kittek 2 db-ja ugyan olyan. A két kitt más osrszágban és vélelmezem más időben készült, lehet ezért térnak el.
Lehet CPU hiba?
Nem is zavarna a dolog, ha az elejétől kezdve nem működött volna, de egy ideig ment a 4 db memória együtt. -
ot93
senior tag
Üdv,
na egy kis összefoglaló, a hiányzó integrált kariról:
a d-sub után kipróbáltam a hdmi kimenetet, azon sincs kép és csippan 5-öt (ami elvileg a vga hiányra utal). a bios frissítés is megvolt már, majd visszabutítás gyári, 1.60-ra meg utána vissza 1.80, 1.90, semmi változás, elemkivétel (elfelejtette az órát is) után sem történ változás, procit kivettem, visszaraktam... semmi... bios reset szintén volt. lehúztam mindent a lapról (egyedül az odd maradt rajt véletlenül) és a ram, de amúgy a ramot is kivettem meg vissza (1 db modul van csak)... ezzel egyidejűleg a bios-ban nincs semmi változás, így már feladtam...
elvileg nem csatlakozó baj, hisze attól még nem csipogna szerintem. -
Kernel
nagyúr
Most néztem a sajátomat:
Advanced
North Bridge
Primary Graphics
Share MemoryVideókártya berakásakor a megosztott memória automatikusan letiltódik, ezáltal az integrált videó beszünteti a működését.
Ha valaki dual módban szeretné használni, először is memóriát kell megosztani hozzá.
Mindamellett nem tűnik normális dolognak, mivel reset után rendesen vissza kellene állnia. Az elem kivétele annyi, hogy attól még az órát is elfelejti, meg pár dolgot (amit már én is elfelejtettem).
-
fanti
addikt
Az xfastlan csak pszihésen gyorsít. Elemzi a netforgalmadat és statisztikázza, és az alapján rendezi prioritásilag sorrendbe a csomagokat. Próbáltam már, de nem nagyon vettem észre a hatását.
Az axtu-val tuningolni is lehetne, de nem kell, fordulatszám szabályzásra meg a speedfan az igazi.
Windows update volt már, mert az általában megtalálja az ilyen hiányzó eszközillesztőket.
Biosban letiltottad a nem kellő dolgokat, smart connect, lpt, com, stb....?
Beteheted a gyári alaplapi lemezt, és keress rá azon az ismeretlen eszközre. Klikk az imeretlen eszközre, tulajdonságok, eszközillesztő frissítése, és a forráshely nem a net, hanem a gyári cd.
-
fanti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest