- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
malossidas
csendes tag
válasz
regener #7597 üzenetére
köszi a választ. mivel nem működik ugyan úgy használom ezt a procit tápot,ramot,kártyát,mindent egy asus p8h67-es lapban.De tegnap megfejtettük. elvileg az alaplap support listáján nincs ez a fajta 3770 ami nekem van. haveromnak meg gondolom én másik van. bár az az érdekes hogy hiába raktuk vissza az övét, azzal sem ment már.
-
-
Predator2
addikt
válasz
regener #7407 üzenetére
Az én problémám/kérdésem az, hogy ez most akkor valós driver? Nem csak felpakolt egy másik generációs driverből, ami nem is ehhez való?
Volt már rá példa sajnos, hogy szükségem volt az IGP-re mert nem volt VGA a gépben. Nem szeretnék meglepődni hasonló helyzetben a nem menne egy ilyen driver hiba miatt.
-
-
-
LWhite
tag
válasz
regener #7116 üzenetére
Illetve ha már így említetted, bár biztosan van rá megfelelő topic.
2 HDD van a gépben, az egyik (a halkabb) le is kapcsol ha nincs használatban az energiagazdálkodásban megadott idő után, de a másik (a hangos) egyfolytában megy. Ennek mi lehet az oka?
Valamint az figyeltem meg, hogy átdugtam másik Sata portba, akkor nem pörgött annyira. -
-
Joke7773
tag
válasz
regener #6649 üzenetére
Tegnap megoldottam a problémát,win 8 volt a ludas így töröltem és felraktam egy 8.1-t most minden jól működik.Eddig legalább is
Az egér egy Gigabyte M 6900 típus,de próbáltam 2 másik egeret is egy Dell és egy no name fajtát hát azok sem működtek rendesen. Már azt hittem az alaplap a ludas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest