Új hozzászólás Aktív témák
-
adamboro
csendes tag
Eddig is analóg módba volt megoldva, a upc-s set top boxból a winfast pvr2-es tunerkártyába ment az rca kábel,csak tegnap óta vmi történt. A képet rosszul viszi át. Baromi sötét, szintelen. Ha a videót kötöm rá rca-val a tunerre vhs digitalizáls miatt, azzal semmi gond. Még gondoltam arra is, hogy beruházok egy hdmi-s bemenetű tunerkártyára és azzal kötöm össze a set-top-boxot, de ez a végső megoldás. Képet mellékelem, hogyan néz ki a tv adás.
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy az alaplapomon (b75 pro3) lévő HDMI csatlakozó az bemenet vagy kimenet? és ha bemenet akkor összeköthető-e a UPC által adott set-top box-al úgy hogy TV-adás ne foglalja el az egész képernyőt, azaz lehessen mellette bármi mást csinálni. És, hogy van-.e ehhez valamilyen program ami megjeleníti a tv adást?
Köszönöm előre is a segítséget. -
adamboro
csendes tag
válasz
tomturkey #2863 üzenetére
Lőttem egy képet a hálózati kapcsolatokról. Egyébként már a modemet is reseteltem, sőt feltettem a legfrissebb lan drivert, de netre akkor se akar kapcsolódni (a hálózatra csatlakozik). A lan csatlakozónál meg az egyik led narancssárga a másik meg citromsárga. (A modemnek meg nincs baja, mert laptoppal is arrol netezek.)
Ha nincs más megoldás akkor lehet, hogy be kéne rakni a gépbe a pci-os hálókártyámat. Csak itt az a gond, hogy 2 slot van az alaplapon, az egyik már foglalt, a másikkal meg szinte hozzáérne a videókártya ventilátorához.
-
adamboro
csendes tag
Helló!
Van egy asrock b75 pro3 alaplapom és win7 x64 oprendszer, és nem megy rajta az internet. Beállítom rendendesen a szélessávú kapcsolatot és nem akar csatlakozni. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple Watch
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest