- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigh
csendes tag
Akkor most a lapozófájt hagyjam a AXTU által létrehozott meghajtón? Mivel nem is engedi máshova tenni.
A többi, most még hdd meghajtómon, az legyen hogy nincs lapozófájl?És az Xfast RAM-ot hogy állítsam be? Ready boost kell,Ha kel mennyi mb-al?
-
vigh
csendes tag
Hellosztok!
ASRock eXtreme Tuner-t automatán indítsa a Windows, vagy nem muszáj? Akkor is kezeli a beállításokat?
Xfast RAM-ba mindent on-ra kell tenni? Vagy melyiket célszerű?
-
vigh
csendes tag
Sziasztok!
Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a ASRock Extreme Tuning Utility az Xfast Ram-nál a meghajtót mennyi mb-ra kell állítani, 8gb ram esetén Win 7-nél? A virtuális memóriát arra kell állítani vagy maradjon a C:\ meghajtó automatán?
-
vigh
csendes tag
Köszi az instrukciókat!
Akkor a biosba kapcsoljam ki a Intel Rapid Start-ot és a Smart Connect?
A Intel Rapid Storage Technology az viszont kell?
-
vigh
csendes tag
Segítsetek!!!
Most akkor milyen drivereket kell feltelepíteni, a Asrock Z77 Extreme 4 alaplapra, ha azt akarom,hogy gyorsan betöltsön, és főleg játékra használom, a biosba miket kell letiltani?
Az Intel Rapid Start, Intel Rapid Storage Technology, Intel Smart Connect ezek közül akkor mindet fel kell telepíteni vagy nem olyan fontosak? A napokba ssd meghajtót rakok a gépbe ahhoz is mit fontos feltenni?Előre is köszönöm!
-
vigh
csendes tag
válasz
LeslieG Jr. #2779 üzenetére
Köszi a válasz!
Így fogom akkor rákötni!
-
vigh
csendes tag
Az asmedia sata3 portra lehet hdd sata 3 csatlakoztatni vagy csak ssd? És a Asmedia sata 3 drivert is fel lehet telepíteni a gépre vagy hdd-nél nem kell,csak ssd-nél? Meg nem teszi tönkre a winyot?
-
vigh
csendes tag
Kösz!
De mit ismer fel mikor usb unifying vevőegységes billentyűm és egerem van? Ezt nem értem!
-
vigh
csendes tag
A nyomtatós dolgot sikerült megoldanom végre!
Köszönöm azoknak akik segítetek!
Végül is úgy sikerült, hogy Revo Uninstaller sikerült letörölni a nyomtató drivert, a netet kikapcsoltam, hogy ne keressen hozzá driver, és a gyári cd drivereket raktam fel. Így jó lett.
Leírtam, mert így talán tudok segíteni másoknak is, ha ilyen problémájuk lenne!
-
vigh
csendes tag
Ezekhez van telepítő?
-
vigh
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki mik lehetnek ezek, IKBMON_01-03, IMSMON_01-03 az aida ezt írja ki hibának a windows összetevőkben?
-
vigh
csendes tag
Meg olyan mintha ütköznének az usb-k az lehet?
-
vigh
csendes tag
Nem értem egyszerűen nem lehet letörölni, az a buzi windows 7 nem engedi mert ő keresi meg a driver és telepíti nem lehet azt kikapcsolni? Valahogy hogy ne a 7 telepítsen?
-
vigh
csendes tag
Azt írja, nem törölhető a nyomtat illetve segédprogram! Ez is miért van nem értem! Meg hova telepíti azt se találom, nincs a epson nevű mappa, valószínű a windows 7 ismerte fel? Vagy mi, segítség!
-
vigh
csendes tag
Igen egybe nyomtató scanner SX415, probáltam fordítva is csak úgy is de úgy nem engedi feltelepíteni, ja meg az is baj utána nem engedi a nyomtató driver letörölni a win 7-ről, azt hogy lehet?
Még csak annyi az alaplap biosába nem lehet valamit állítani, mert nem igazán értek ehhez az új laphoz Asrock z77 extreme 4 lehet hogy ot van a gond nem? Csak azért mert a régi lapommal az is Asrock P67 Pro3 volt azzal simán ment. Win 7-től se füghet szerintem mert azon is az volt. Megpróbálok írni az epsonak -
vigh
csendes tag
De semmi változás, azt mondja valaki hogy az Epson nyomtató szar! Azért lehet a hiba!
Csak az a fura a régi alaplapommal ment simán. -
vigh
csendes tag
már megvolt
-
vigh
csendes tag
Hellosztok!
Légyszi valaki segítsen!!! A nyomtatót driver-t feltelepítem, oké tudok nyomtatni, de felrakom rá a Scan driver-t utána nem működik a nyomtató,nem lehet nyomtatni. Az eszközök nyomtatóknál felkiáltójeles és valami olyat ír hogy usb lefagy vagy valami nem tudom miért van ez valaki segítsen!!!!!!!!!
-
vigh
csendes tag
Ja az alaplap asrock z77 extreme 4
-
vigh
csendes tag
Hellosztok!
Tudtok nekem segíteni? Olyan gondom van, hogy a nyomtatót driver-ét hiába teszem fel nem tudok nyomtatni.
Néztem a eszközök nyomtató között, egy sárga háromszög felkiáltójellel, hibának azt írja hogy valami usb eszköz hiba vagy le van fagyva, mit lehet csinálni? Biosba kell valamit kikapcsolni hogy működjön, vagy az usb3 és usb2 driver, légyszi segítsetek! a nyomtató Epson SX415.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest