- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
Sikerült életre kelteni a lapot. Elvittem egy szervízbe, ahol csak rádugták egy tápra és pöccre indult minden. Kipróbáltuk az összes általam beépített alkatrésszel és ment szépen. Hazamentem, összedugtam mindent és semmi.
A lényeg és talán másnak is okulásul szolgálhat. Hosszas kínlódás után, minden egyes alkatrészt egyesével átvizsgálva rájöttem, hogy mi a baj. A monitor DVI kábel egyik tűje elhajlott és hozzáért a fém kerethez, amin keresztül valószínűleg letestelt. Mivel egyébként belement a slotba, erre már csak akko jöttem rá, mikor mindent mikroszkóp alatt vizsgáltam...
Kiegyenesít, visszadug, felkapcsol és csont nélkül bootol...
Köszi a segítséget mindnekinek.
-
fanti
addikt
Nekem Extreme 3-as lapom van, benne 4x8GB 1866Mhz-es DDR3 HyperX Savage memória.
Tökéletesen mennek 1866-on.Előtte egy 2x8GB-os 2133Mhz-es kitem volt, az is szépen muzsikált.
Nem mondanám finnyásnak az Asrock lapokat RAM terén, nyilván lehetnek ritka kivételek, de általában 1600-on, vagy 1333-on indul mindegyik memória.
Ja, nekem ezidáig egyik memóriakitem sem volt a támogatási listában, még is ment rendesen.
Vegyél ki mindent a lapból, még a procit is, és úgy CMOS clear 30mp, majd vissza a jumpert normál állásba, és bekapcs. Így sípol, hogy nincs proci? Ha sípol, oké, mehet be a proci, megint bekapcs, ha sípol, mehet be egy memória.
Viszont ha üresen sem sípol, az már baj lehet.
Próbálgasd még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest