- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
Sikerült életre kelteni a lapot. Elvittem egy szervízbe, ahol csak rádugták egy tápra és pöccre indult minden. Kipróbáltuk az összes általam beépített alkatrésszel és ment szépen. Hazamentem, összedugtam mindent és semmi.
A lényeg és talán másnak is okulásul szolgálhat. Hosszas kínlódás után, minden egyes alkatrészt egyesével átvizsgálva rájöttem, hogy mi a baj. A monitor DVI kábel egyik tűje elhajlott és hozzáért a fém kerethez, amin keresztül valószínűleg letestelt. Mivel egyébként belement a slotba, erre már csak akko jöttem rá, mikor mindent mikroszkóp alatt vizsgáltam...
Kiegyenesít, visszadug, felkapcsol és csont nélkül bootol...
Köszi a segítséget mindnekinek.
-
Golota
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Vettem egy hasznáét ASrock z77 extreme 4 -m alaplapot. Mindent rendesen összerakok, bekapcsolom, felpörögnek a vinyók, a ventik, világítanak a ledek, viszont nem sípol és nem ad képet. CPU ki-be, továbbra sem ad képet és nem sípol. Ha kiveszem a ramokat, 3-at sípol. Ha visszarakom bármilyen kombinációban (1600-as Kingston Hyperx), akkor megint nem történik semmi. Már lehúztam mindent, próbáltam alaplapi vga kimenettel, de ugyanez a jelenség. Bios reset, új elem megvolt. Kölcsön rammal sem megy.
Belefutottam egy hibás példányba, vagy ennyire érzékeny a ramokra? Elvileg egyiket sem támogatja, de hát ennyire háklisnak nem kellene lennie. Létezik, hogy csak a támogatott ramok listáján működőkkel menne, a többivel meg sem mukkan? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók