- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krysz74
tag
válasz
Longhandd #1296 üzenetére
Köszi, megpróbáltam nem jött be. Ami eszembe jutott kipróbáltam. Visszaállt minden a gyári helyzetbe, de ugyanazt csinálja. Tegnap megpróbáltam új rendszert rakni, de nem jött össze se USB-ről se lemezről mindig leállt. Lehet, ha kapna egy új BIOST akkor „megjavulna” de nem igazán akarok így hozzányúlni (Ha elszáll, az egész ne nálam szálljon el). Ma irány a bolt ahol vettem aztán meglátjuk, hogy mi lesz.Van még több mint 2 év garim.
-
Graal
csendes tag
válasz
Longhandd #1007 üzenetére
Játékos vagyok, szóval akkor választom a Fatalityt meg a 760K. Az legelső hozzászólásomban a második lapnak az Extreme 6+-ot akartam írni csak elrontottam a bejegyzést, de ugyan olyan árba tudom beszerezni mint a Killert szóval egyértelmű Killerre esett a választás. Köszönöm a hozzászólásokat és a segítséget
-
patomi
őstag
válasz
Longhandd #963 üzenetére
Ha az aláírásodban lévő lapod van akkor a 6600K-val lehet ,hogy bajaid lesznek, mivel a lap nem támogatja a gyártói oldal szerint. [link]
Erről nem is beszélve: ( a8 6600k ) GPU Type: Radeon HD 8570D
a lap viszont: --Integrated AMD Radeon HD 7000 series graphics in A-series APU -
El Kebir
őstag
válasz
Longhandd #957 üzenetére
windowsban csak annyi kell, hogy a windowsos verziót töltöd le, ami egy *.exe kiterjesztésű, a rendszerparticióra kell bemásolni a gyökérkönytárba, rendszergazdai jogosultsággal el kell indítani, felugró ablakot leokézni, majd a windowst újraindítani. (következő indításnál a windows bootolás helyett frissíteni fogja a biost)
-
tankal
tag
válasz
Longhandd #954 üzenetére
Nekem el sem indul Asrock support azt ajánlotta húzak ki minden odd,hdd és ssd-t és úgy próbáljam még nem tartok ott de meg fogom csinálni mert néha mióta párszor lefagytam (és sípolt és csak újraindítással indult) indításkor nem látja vagy a másodlagos hdd vagy az odd-t.
Ha nem müködik marad win alól és ha az sem akkor lap kuka és ez volt az utolsó asrock lapom pedig jó benyomásokkal indult a barátság! -
Lajkó
őstag
válasz
Longhandd #954 üzenetére
Bios default settings meg volt? Biztos jó file-t töltöttél le? Nem lehet, hogy már az a bios van fent, amire frissíteni akarsz? Valahogy így csináltad Te is? Windows alól nem próbáltad?
-
Müszi
senior tag
válasz
Longhandd #409 üzenetére
Ha a biosban a memória beállításoknál állítottál órajelet, attól a procinak még maradnia kellene alapon.
Nem vészes az a 63fok, de én a helyedben visszavenék a CPU feszültségből, így csökkenne a hőtermelése. Tuning nélkül elégséges a gyári hűtő, igaz nekem throttlingolt vele a proci ameddig nem feszeltem alul. Inkább a hangjával szoktak gondok lenni. -
Müszi
senior tag
válasz
Longhandd #410 üzenetére
Csak, hogy mérgesítselek: [link] Tudom a Sapphire jobban preferált mostanság, de ennyiért akkor is ingyen van. Azt a procit tényleg nem itt kéne dicsérni, de a mai napig megállja a helyét. Nálunk alulfeszelve 1,15v-on jár stabilan 3,8GHz-en és csak a lap P43-as chipset-je miatt nem megy többet.
-
Müszi
senior tag
válasz
Longhandd #405 üzenetére
Grat!
Egy HD7770-es kártyám nekem is van, bár most a fiam gépében lakozik. Nekem bőven elég az IGP. Abban a gépben viszont csak egy C2D E8400 van és az is simán kihajtja, így a te procid semmiképp sem lehet kevés alá. Memória órajel növeléssel pedig kár foglalkoznod, mert abból csak egy IGP profitálna, a te procid és esetleges dedikált VGA-d viszont a legkevésbé.
-
Müszi
senior tag
válasz
Longhandd #402 üzenetére
Első dolgod hogy rakd össze a gépet és használd.
Viccen kívül egyikkel sem kell különösebben foglalkozni csak, ha valami problémát észlelsz. Az én lapomra is jött már ki több új bios, de a mai napig nem frissítettem, mert minden flottul megy. Nem is ajánlják. Régebben az új lapjaimnál én is keresgéltem az új biost és ha találtam fel is tettem rögtön. Azóta rájöttem, hogy felesleges, ráadásul kockázata is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest