- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
ha meg elvonatkoztatunk ettől a teljesen értelmetlen régenmindenjobbésolcsóbbvolt vekengéstől akkor ez egy egész jól célzott és eltalált lap.
én esélyesen valami ilyesmit néznék ha AM5-re akarnék váltani. az egyetlen kérdés szerintem a VRM. oké hogy nincs gyári hűtése de a felfüggesztő furat ott van, pótolható. a szükségessége a kérdés egyedül.
két RAM slot meg szerintem DDR5-nél már nem annyira szűkös, simán ki tudod tömni 128GB-ra.
a downstream PCIe slotokra meg nem tudom mit mondjak, legalább egy normálisan integrált PCIe switchről beszélünk.az ilyenek kapcsán én mindig azt szoktam mondani hogy emlékezzünk az Asrock DeskMini-re, amiben konkrétan a proci SoC módban működik, ergo egyáltalán nincs alatta chipset, csak a natív PCIe sávjai. amiből jó sok még csak ki sincs vezetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hővezető paszták
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged