Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    Haverok egy része már átment Asphaltról PUBG Mobile-ra. Én megvárom a a project Thai-t inkább.
    Szóval szerintük a PUBG M az sokkal sokkal jobb és userbarátabb, bár aki pro ligás akar lenni, annak már 1 szezonnal ezelőtt el kellett kezdeni tolni legalább, de ott lehet kazuárkodni.

    RR3 nekem kimaradt, A8 játékstílus, és a rövid de nagyon intenzív sprintek szippantottak be. Meg a rengeteg physics glitch ami kell ahhoz, hogy valaki profi legyen, tiszta trükkjáték mint régen a Quake volt.
    A9-ben semmi sincs meg, ami miatt az A8-at szerettem, szerintem még az AX is jobb nála gameplayt tekintve. ha ezt a klub részt áthoznák A8-ba meg lenne 60FPS az lenne király.

    Amúgy igen, A9 fejlődés, főleg alap kocsik összehappolása nem rossz, de soft launch volt az igazi dőzsölés, azt nem lehet behozni már. És azóta is csökkentettek, például a Lykan BP ritkábban tűnik fel a legend store-ban. De lehet az Icona is.

    AX-ben is ezt volt, minél jobban telt az idő, annál rosszabbak lettek a drop rate-ek.

    Ami viszont A8-hoz képest tragikus A9-ben, azok a magasabb osztályú autók meg azok tuningolása... és akkor van 3 próbálkozásod 6 óránként. Nevetséges. Anno A8-ban 4 órát egyhuzamban letolt az ember Trionnal multiban, itt meg megőszül mire megszerzi, felupgradeli, és aztán van egy rossz autóval 3 köre és ennyi.

    Amúgy a fél profi banda (aki még megmaradt) azzal fenyegetőzik, hogy ha a következő A9 update is kaka marad, akkor viszlát. Köztük én is...
    Nem érzem azt a szenvedélyt, se a mámort mikor játszom vele. Pedig A3 óta (és visszamenőlegesen) mind meg volt, tehát lehet a sorozat rajongójának nevezni.
    Ma is kilépett tőlünk egy ember amúgy...

    Btw 2015-ben, még a W10 release date előtt egy 5 napos eventen, csak Win8+W10 preview userekből, meg WinPhone, volt 152 032 résztvevő. Pedig állítólag a Win8 sikertelen volt... A WP meg bukás.
    Most A9-ben van nagyon max 30k. (A8-ban most 50-60k)

    Olvastam azt, hogy Store appot senki se telepít, menjen A9 steamre. Ennek mond ellent a fenti stat (van screenshotom arról is). Simán csak ennyire nem jó a játék. Steamen se állna meg, a Sniper Fury-t adta ki oda a GL, lehúzták a vérbe a népek, nem is csodálom. Középszerű p2w.
    Ami tényleg ötletes volt, saját és még működött is, az az A8 volt, tönkre is tették a pénzfejővel.

    Gondoljatok bele, hogy az RR3 régebbi, mint az A8, és még mindig top100-as legnagyobb bevételű a play játékai között. A8 meg kapott bughalom motorokat frissítésben és tud laggolni :DDD

    Ezt gondolják az ex gameloft alkalmazottak a cégről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák