- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #1585 üzenetére
Xr-en játszottam, nekem szépen ment a 60FPS, de az Mi8-nál a fix 30 sincs meg, a menüben elég gáz, játék közben nem annyira vészes a helyzet, de azért nagy a különbség. Kipróbáltam egy Note8-al is, azon viszont tényleg játszhatatlan.
-
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #1386 üzenetére
Visszatértem droidra, most már értem miről beszéltetek akadás alatt. iOS-en klasszisokkal szebben fut a játék, pedig nem gyenge a hardver (Mi8)
Ha esetleg üresedés lenne a prohardver clubban, gondoljatok rám.
-
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #1378 üzenetére
Újratelepítettem, azóta hibátlan.
És iOS-en nincs semmilyen reklám, vagyis ~ 10 verseny után nem találkoztam vele.
-
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #1375 üzenetére
Tap to Steer általában. Azt jelenti, ha mondjuk kanyarodnék, néha megakad egy pillanatra a játék és ha a kijelzőn marad az ujjam akkor egyenesen megy az autó tovább, fel kell vegyem az ujjam és újra hozzáérni..
Menüben is meg-megröccen 1-1 pillanatra, de azt túlélem.. havernál ugyan ez. Nekem Xr van, neki Xs Max. még egy reinstallt megpróbálok, hátha.. -
Norbi.
őstag
iOS-en az új update óta megy a 60FPS, ami tök jó lenne, de azóta irányithatatlanok az autók.. Platformváltásnál újrakezdtem a játékot, de azt hiszem most hagyom abba én is végleg.
-
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #939 üzenetére
Annyira nem fontos, ezért is engedtem el a dolgot.
De, köszi a segítséget. -
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #934 üzenetére
10 levélnél járok velük, elküldtem nekik mindent amit lehet, kértem őket, azt is beleírtam, hogy tudok olyan esetről, hogy megoldották, de továbbra is ez a válasz:
"I have just double checked on your issue.
Unfortunately, it's impossible to share the game progress between different operating systems.
You can continue your former game progress only on the Android device."
Leglalább több időm marad Football Managerezni, újra én el nem kezdtem, az tuti.
Valaki legyen kedves a Droidos PH csoportból vegyen ki, köszönöm a játékot!
-
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #919 üzenetére
Ez nem jott be:
"I regret to tell you that Asphalt 9: Legends does not support progress synchronization between different platforms; therefore, you won’t be able to transfer your data between iOS, Android and Windows devices.
Hope for your understanding on this matter. "
-
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #919 üzenetére
Koszi utannanezek ennek.
-
Norbi.
őstag
Platformváltásnál esélytelen, hogy folytassam a játékállásom?
iOS-re váltok droidról -
Norbi.
őstag
1-2 hétig nem nagyon tudok sajnos játszani, más elfoglaltság miatt.
-
Norbi.
őstag
20 a maximum létszám amúgy? bővíteni nem lehet?
Mert, az is eszembe jutott, hogy két klubbot futtatni, egybe a profibbak egybe meg akik nem haladnak annyira. És a "gyengébb" klubból a jobbak "feljuthatnak" az erősebbe. Ez, talán azért lenne jó, mert többen nem férnek be most is akik innen csatlakoznának, így meg ugye 40-en nyomulhatnánk.
Csak egy ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest