Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chiller

őstag

válasz Landon #9 üzenetére

Ácsi, én csak a singleről írtam, hogy csal (=szerintem, mivel durván egyenlőtlen feltételekkel indulunk).

Skirmish és multiban lehet nincs/kevesebb a gond.

Egyébként kétségtelenül nem lenne rossz játék, csak még kell neki egy "kis" fejlesztés.
    Tetszik, hogy a játékmenetből teljesen sikerült eliminálni az ilyen játékok legnagyobb rákfenéjét (a "turtlingot", azaz a bezárkózok a bázisomba hatszáz egység és védőtorony mögé, majd onnan szórom az atomot/tüzérséget), és talán pont megtalálták az egészséges átmenetet a "mindent csak küldjünk a darálóba" vs "foglaljuk el a checkpointokat ész nélkül" - hála a turinium csomópontoknak... Majd talán a hétvégén ha lesz időm írok egy in-depth rivjút róla.

Persze ez annak is köszönhető, hogy faék egyszerűségű a játékmenet és egységdiverzitás gyakorlatilag nincs. Kétségtelen, a játék alapjai nem rosszak, csak kérdés lesz-e energia/pénz a megfelelő szintre hozására... És ha kipótolják megfelelő tartalommal (egységekkel, játékmódokkal, szuperfegyverekkel, fejlesztésekkel, stb) akkor ez mennyiben fog a kárára válni, vagy lesz idő még azt is finomhangolni illetve kibalanszolni. :U

Új hozzászólás Aktív témák