Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Ácsi, én csak a singleről írtam, hogy csal (=szerintem, mivel durván egyenlőtlen feltételekkel indulunk).
Skirmish és multiban lehet nincs/kevesebb a gond.
Egyébként kétségtelenül nem lenne rossz játék, csak még kell neki egy "kis" fejlesztés.
Tetszik, hogy a játékmenetből teljesen sikerült eliminálni az ilyen játékok legnagyobb rákfenéjét (a "turtlingot", azaz a bezárkózok a bázisomba hatszáz egység és védőtorony mögé, majd onnan szórom az atomot/tüzérséget), és talán pont megtalálták az egészséges átmenetet a "mindent csak küldjünk a darálóba" vs "foglaljuk el a checkpointokat ész nélkül" - hála a turinium csomópontoknak... Majd talán a hétvégén ha lesz időm írok egy in-depth rivjút róla.Persze ez annak is köszönhető, hogy faék egyszerűségű a játékmenet és egységdiverzitás gyakorlatilag nincs. Kétségtelen, a játék alapjai nem rosszak, csak kérdés lesz-e energia/pénz a megfelelő szintre hozására... És ha kipótolják megfelelő tartalommal (egységekkel, játékmódokkal, szuperfegyverekkel, fejlesztésekkel, stb) akkor ez mennyiben fog a kárára válni, vagy lesz idő még azt is finomhangolni illetve kibalanszolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- Samsung galaxy watch 8 44mm BONTATLAN!
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest