- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Sokáig én is úgy voltam, hogy nem zavar, ha sokat kell utazni, mert felfedező típusú játékos vagyok. Aztán játszottam az ArcheAge-vel. Az egyik legjobb pénzkeresési módszer az volt, ha cuccot szállítottál egyik helyről a másikra. A leggyorsabb akkor volt, ha senkivel se futottá össze, nem támadott rád senki. Volt, olyan, hogy ablakba raktam fél képernyőn a játék ment a másikon meg néztem egy sorozatot. Játszottam egy-két órát, de valójában csak néztem a karakterem, ahogy halad az úton és néha mozdítottam az irányításán. Elég hamar véget ért számomra a ez az MMO. Ez kb idle game volt.
Persze a WoW féle sárkányon fél pillanat alatt bárhol ott vagy dolog meg a másik véglet. A világ teljesen üresnek hat, mindenki csak repül, teleportál egyik pontból a másikba.
Ami nekem eddig legjobban bejött az a wow vanília féle utazás: alapból lassú, de vannak pontok, ahová viszonylag gyorsan lehet eljutni repülve fix pont-tól fix pontig.
A grindeléssel az a bajom, hogy én úgy akarok cuccot szerezni, hogy közben élvezzem a játékot. Tehát, ha én PvP-t szeretm, akkor PvP teljesítményemért adjon a játék pontot/tokent magát a cuccot, bármit, amiből lesz jobb felszerelésem. Ha dungeonozni szeretek, akkor a dungeon adjon cuccot. Az számomra nem opció, hogy öljek 2 órát vaddisznót, hogy végre mehessek egy fél órát olyan dolgot csinálni, amit igazából szeretek.
Neked jó, ha te pont szeretsz gridelni, de lehet, hogy inkább aRPG irányba kéne nézelődni, bár ha legalább 12-14 éve játszol gondolom azt is próbáltad.
WoW-ban nagyon sok dolgot szeretek, csak a community ment el olyan irányba, ahová már nem tudok kapcsolódni. Amit te is mondasz, mindenki rohan, ha nem tartasz az élbollyal nagyon nehéz felhoznod magad. Pedig az, hogy questről questre mész nem lenne gond, mert alapvetően jó történetet mesél el, csak a többség nem olvassa el, csak accept --> claim reward. Még addon is van rá, hogy az ablak se jöjjön fel. -
scyllafren
senior tag
Az eletkeptelenseget foleg arra ertem, hogy van huszonsok profession, de ebbol csak ossz 5 az, amit fejleszthetsz Novice fole. A tobbihez masok segitseget kell kerni, mert mar a rank 3-hoz, a Journeyman-hoz olyan anyagok kellenek, amit akarhogy kombinalod, nem tudod egyedul kisakkozni. Pl vegyunk egy sima JM banyaszcsakanyt. Lumber milling, metalworking, stonemasonry es weaving apprentice kell hozza. Es az alapanyagokhoz kell apprentice lumberjack es herbalism. Már elbukott a szolo opcio. Es 100%, hogy a kesobbi alapanyagok olyan helyen lesznek, ahova csak 8 fos csapat tud bejutni, mert 3 csillagos szornyek vigyazzak. Vagy, ami mar benne van a jatekban, a crafting station van a boss szobaban.
A masik meg a caravan. Az egy mozgo PvP terulet. Egyedul meg se probald, mert szetcincalnak, es nem lesznek corrupted-ek.
-
elite.cs11
senior tag
Amúgy lehet élvezni, csak nyilván haverokkal nem fogsz játszani egy darabig. De én pl soloban szeretem, és így is van benne élvezet. Persze ha olyan dolgok zavarnak, hogy pl quest nem fejezhető be, pedig megcsináltál mindent amit kértek...ja igen, meg én hónapokig nem tudtam játszani (wave 2 első két hónapjában), mert folyton crashelt memória hibára hivatkozva, wave 1ben semmi ilyet nem tapasztaltam...ez talán idegesítőbb, mint a questes...
de most úgy néz ki megint jó
Amúgy az alpha 2 wave 2 még tart, de ugye májusban lesz a reset amikor indul az alpha 2 wave 3. Erre azért is lehet érdekes befizetni, mert ez az alpha egészen a játék megjelenéséig fog futni (a béták másik szerveren lesznek), de ahogy mondtad te is, valóban nem kevés pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest