Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
elite.cs11 #161 üzenetére
"mert sose mondtak megjelenési dátumot, "
Szerintem te csak később találkoztál a játékkal, mert bizony a kickstarter úgy indult, hogy "estimated delivery 2018 december". Megnézheted, még most is él a kickstarter oldal ezzel a dátummal.
Később is folyamatosan tologatták a megjelenési dátumot, pl itt azt írják before 2020.
Sajnos a régi fórumok, oldalak már nehezen elérhetőek, de ez még megmaradt. Az announcement fórumba meg csak Interpidesek írhattak. Szóval tekinthető hivatalosnak.
Itt ebben a fórumban is látható, ahogy 2018-19-ben arról beszélgetünk Running-gal, hogy hova csúsztatták a megjelenést, mert közöltek rendszeresen megjelenési dátumot.
Egy idő után valóban áttértek rá, hogy majd amikor kész lesz, de kezdetben nem így volt."A start citizenhez meg nem hasonlítanám..nagyon nem, de nem akarok offolni. (lásd: konkrétan tudsz játszani a játékkal, csinálni questeket, raidelni, stb stb)"
Ez az SC-re is igaz, rengetegszer látom, hogy van ingyenes próba hétvége. (egyik játékot se próbáltam) Néha bele-bele olvastam, hogy a rajongók hogyan látják és szerintük OK minden. (utoljára 1-2 éve volt) De a lényeg, ezt nem kritikának szántam, hanem pont a benne lévő pozitív dolgot emeltem ki, az újító szándékot és a vele járó kihívásokat.
"tudják bármikor mergelni a szervereket anélkül, hogy bármit is buknának a játékosok, szóval ettől se félek."
Ugynarról a játékról beszélünk? Az AoC koncepciójából adódóan kb lehetetlen a server merge. Arról szól a játék, hogy bármelyik node-ot fejlesztheted, így szerverenként eltér, hogy melyik node válik metropolissá, melyikben mit fejlesztenek ki. A citizenship is korlátozott, saját ingatlanod is lesz, hasonlóan mint az ArcheAge-ben és erre azt mondod, hogy sima ügy a server merge anélkül, hogy bármit buknának a játékosok?
"nem tudom honnan jött a 30k."
Running írta a cikkében: "...Két kontinensre vetítve ez minimum 32 000 főt jelent – ennyi felhasználót kellene a szervernek egyszerre kezelnie. Jelenleg ennek legfeljebb a negyedét tudjuk stabilan kipróbálni."
A kételyeim elég nagy átfedésben vannak Running kételyeivel, aki nagyon aktívan figyeli a játékot és játszik is én meg csak olvasom a híreket. Nagyrészt a linkelt bejegyzésben felvetett témákra reagáltam. Nem tudom, te is olvastad-e, de szerintem érdemes. -
Running
tag
válasz
elite.cs11 #143 üzenetére
Én legalább ennyire várok a Node-ok update-jét, jó lenne ha már legalább ezek az alapok le lennének fektetve és tesztelhető lenne, valamint a mobok mozgásának komoly átdolgozását, mivel borzasztó ahogy néhány mob mindenen keresztül is át-ki-bebugol.
-
scyllafren
senior tag
válasz
elite.cs11 #137 üzenetére
Nem tudok arról, hogy olcsobb lehetne. En olyan varosban lattam az 55 ezustot, ahol a mayor minimumra vette az adot, igy ennel olcsobb nem igazan lehet. A Journeyman hátasok 3g felett kostalnak a tame-eleskor. ..
A lila nem combatant, hanem PvP flagot jelent. Akkor nem tamadnak. Ha corruptionod van, ami akkor lesz, amikor megolsz egy nem PvP flagged jatekost, na akkor tortenik, amit leirtal. Akkor voros leszel, nem lila. Es ha akkor meghalsz, akkor a viselt cuccaidbol is vesztesz. Pl a fegyvered.
-
scyllafren
senior tag
válasz
elite.cs11 #135 üzenetére
En eredetileg Animal Husbandry-t akartam, csinalni a jo hátasokat... Csak amikor meglattam hogy egy novice hátas kikepzese 55 ezust, akkor azt mondtam, hogy koszi, ez nem nekem valo
Es csak 50%, hogy hatas lesz, a masik 50%, hogy karavanhuzo "beast of burden". Es random, tehat ha van egy magas ritkasagu befogott allatod, akkor "bukod", ha nem az lesz, ami kellene.
-
scyllafren
senior tag
válasz
elite.cs11 #131 üzenetére
JM a Journeyman skill rang.
A termelo skillekbol csak 5 mehet az alap fole:
2 Grandmaster
1 Master
1 Journeyman
1 Apprentice
Tehat jol kell tervezni, es ha vannak haverok, akkor osszebeszelni, hogy ha ossze akartok dolgozni, ki mit fejleszt.
Nekem a gyujtogetesek jottek be, igy a Summoneremnek ezek lesznek:
Mining es Herbalism GM
Hunting M
Tanning JM
Lumberjack A -
sh1ni
csendes tag
válasz
elite.cs11 #126 üzenetére
Köszönöm a véleményt!
Általában egyedül játszom, nehezemre esik új emberek felé nyitni.Szóval az nem gond.
A memory leak az nem vicces, főleg ha nem lett patchelve és hónapokat vesztettél miatta.. Ezért jó egy demo vagy karakter készítő az engine-ben, amit külön ki tudnak adni.
Májusig tuti várok mostmár az fix, aztán ott meglátom. Most rászoktam a WoW-ra, azzal se játszottam még ezelőtt, meglátjuk meddig tart ki a függés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest