- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
elite.cs11
senior tag
Ideje volt már, a mostani bugos gathering tönkretette a teljes economyt, vagy majd tönkre fogja tenni, ha meg is csinálják (ha nem lesz inventory wipe, amiről egyelőre nem tudunk, hogy lesz-e). Már csak ezért is érdemes lesz új szerverre karit csinálni, ha valaki részt akar venni mélyebben az artisan skillekben.
-
Ghoosty
őstag
Kipróbáltam, 2 játszma erejéig.
Sokkal jobb volt az egész, mint legutóbb. Bár az időpontja nem volt jó nekem.
A távolsági fegyverek valahogy nem működnek jól. Se én nem tudtam vele megölni másokat, se mások engem. A rohangálás és a lövedék repülési sebessége miatt a 'távcső' mód se tűnt hasznosnak. Az európai szerver bár aktív volt, ha csak azt választottam, akkor nem rakott be játékba. Ennek lehet az az oka, hogy éjfél körül próbáltam, ami már elég halott időpont.
A csaták rövidek voltak. Maximális páncél mellett 3 ütés után halott voltam valamilyen kardtól. -
Ghoosty
őstag
Te már beírtad, hogy 2020-ra csúszhat a megjelenés, de szerintem még nem jött hivatalos bejelentés erről, pedig szerintem minél előbb meg kéne ezt tenniük.
Egy WOW kiegészítőnek is kell több havi béta teszt, pedig ott aztán tényleg minden kész van már, itt meg csak az alapok működnek. Furcsállom az optimizmusukat, pedig a csapat nagy része részt vett már MMO fejlesztésben.
Sajnos a korai lelövése miatt az Apokalipszist csak 3 játszma erejéig sikerült kipróbálnom. Abból az első olyan gyorsan ért véget, hogy csak lestem. Gondoltam jó ötlet egy toronyház tetején leszállni, mert tuti el van rejtve ott valami. (Nem volt.) De lejutni nem sikerült, csak kellően nagy eséssel, ami halálosnak bizonyult.
A 2-3. játszám során meg beállítottam, a grafikát úgy, hogy élvezhető legyen, mert a távolsági fegyverek használhatatlanok voltak az FPS droppjaim miatt. (gyenge már a gépem) De azért közben rájöttem a páncélok javítására, meg, hogy mindegyik másik skillt ad. Szóval jött volna végre egy meccs, ahol esélyem is lett volna, de addigra lelőték a szervereket.
Azért majd egy-két hétvégén mindenképpen benézek még. -
Ghoosty
őstag
Azért ennyire nem lesz PvP a játék, mint mondjuk az Archeage. Corruption rendszert pont azért hozták létre, hogy a PvE játékosok is megtalálják a számításukat. Ha nem lesznek kiskapuk, akkor az ember kétszer is meggondolja, hogy 'non-combatant' játékost megtámadjon. Persze, aki viszolyog a PvP-től, az tényleg jobb, ha elkerüli.
Amúgy nem nagyon várható a közeljövőben tényleg érdekes fantasy PvE játék.
Ebből a listából az új LOTR MMO és a Magic: The gathering MMO ami még szóba jöhet, de ezekről még szinte semmit sem tudni. Szóval a megjelenésük még 3 év alsó hangon.
A többiben lehet, hogy van valami újdonság, de valahogy inkább állnék neki WoW-ozni, mint azoknak, annyira nem fogott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest