- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1ni
csendes tag
válasz
scyllafren #154 üzenetére
köszi!
#152 Running - töltve
-
elite.cs11
senior tag
válasz
scyllafren #138 üzenetére
Oh, én egy independent npcnél láttam az 55 silvert, de akkor lehet az a minimum.
De a lila az combatant. Akkor leszel lila, ha megtámadsz egy másik játékost vagy ha kilootolod a hulláját. Én ez utóbbit csináltam.
És az NPC őrök utánam rohantak, amint beértem a városba (a kezdőváros volt, ha ez számít bármit is), szerencsére lovon voltam, szóval nem tudtak megölni.
Azt elhiszem, hogy csak akkor kéne támadjanak, ha piros/corrupted vagyok, de nem ez történt. Lehet bug. -
elite.cs11
senior tag
válasz
scyllafren #136 üzenetére
Ja, enis osszeszedtem nagy nehezen a penzt, csinaltam egy farkast, erre 5%al gyorsabb mint az alap lo... Dehat erre (is) jo az alpha :d
Meg gondolom a kesobbiekben azert tobb penzforrasi lehetoseg lesz. Meg lehet olyan varos ahol ez olcsobb, ha nem tevedek.
Masik dolog ami meglepett, hogyha lila (combatant) vagy es bemesz a varosba akkor az orok rad tamadnak (hirtelen nem jutott eszembe, pedig anno olvastam), es rendesen ijesztoek! Kurvagyorsak es nagyot is utnek :d lohaton ultem es majdnem utolertek, szerencsere pont elmult par kor futkoraszas utan
-
elite.cs11
senior tag
válasz
scyllafren #134 üzenetére
Ah oké, a rövidítések még nincsenek meg.
Én is úgy terveztem, hogy egy gathering-et húzok fel közel maxra (vagy egyet maxra, kitudja) és vagy egy processinget vagy akár a 3. szintből egy skillt (bármi is legyen a kategória neve lol). Persze ez utóbbi végtelen effort lesz valszeg, de majd meglátjuk hogy alakul
Egyelőre csak vibeolok solo-ban a játékkal
Meg amúgy a minap tudtam meg, hogy a wave 3-ra nem tervezik törölni a jelenlegi szervert, csak csinálnak mellé újakat, bár ez sehogy nem kapcsolódik ide, hátha másnak is jó info. -
elite.cs11
senior tag
válasz
scyllafren #130 üzenetére
Igen a craftinghoz mindenkeppen kell masok segitsege. Van alapanyag amit magadnak szerzel meg, van amit megveszel.
A caravan meg egy pvp even pontosabban, amit minden jatekos tud inditani, es ugy tudod az egyik varosbol a masik varosb elvinni a nagymennyisegu materialokat vagy stb. Minel tavolabbi varosba viszed annal tobbet er.
Amugy mi az a JM?
Nekem is a cleric jott be, bar mas dolgok miatt, aztan majd meglatom h vegul mi lesz a befuto. Es hat igen, vannak olyan reszek ahol egyedul nem tudsz bemenni, mert semmi ertelme, ez az mmok lenyege. Vagy belepsz egy guildbe vagy osszeallsz rndomokkal
-
sh1ni
csendes tag
válasz
scyllafren #128 üzenetére
Érdekes meglátás a végén, az hogy "..mert teljesen egyedül életképtelen minden karakter." Ugye a játék nehéz lesz, legalább is összefoglalókból, videókból ezt látom/hallom. Arra ösztönöz, hogy verődj csapatba, guild-be, stb. De vajon egy MMO átlagos játékos bázisának hány százaléka ilyen beállítottságú? Nem lövik magukat lábon azzal, hogy a kontent az a csapatos játékra ösztönöz és elvileg nincs sok lehetőséged egyedül érvényesülni? Eladásoknál még hagyján, de visszatérú játékos számnál lesz érdekes.
Lehet rosszul látom, de még ugye nem kezdtem bele.Bocsi, ha hülyeséget írok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest