- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllafren
senior tag
válasz
Hrigh_77 #147 üzenetére
A pack a vasarlastol szamitott (es fuggo) osszes Alpha es Beta hozzaferest, 1 honap megjelenes utani jatekidot es 15 dolla erteku cosmetic currency-t er.
Ha a wave 3-at veszed es summonert szeretned kiprobalni, akkor ne lepodj meg, ha csak Junius/Julius vagy Augusztusban lesz csak elerheto. A Rogue is csak a mult heten lett "kiengedve", pedig wave 2-re igertek, ami Dec 20-an kezdodott. Tehat kb ugyanennyi varakozas teljesen normalis a teszt alatt.Ami fontos: ha csak jatekot szeretnel, NE vedd meg. Ez teszt, rengeteg buggal, barmikor rollback vagy wipe lehet.
Ha még igy is erdekel, egy referral link : https://ashesofcreation.com/r/CMMZ4VVQQ4F5LB6J
-
scyllafren
senior tag
válasz
elite.cs11 #137 üzenetére
Nem tudok arról, hogy olcsobb lehetne. En olyan varosban lattam az 55 ezustot, ahol a mayor minimumra vette az adot, igy ennel olcsobb nem igazan lehet. A Journeyman hátasok 3g felett kostalnak a tame-eleskor. ..
A lila nem combatant, hanem PvP flagot jelent. Akkor nem tamadnak. Ha corruptionod van, ami akkor lesz, amikor megolsz egy nem PvP flagged jatekost, na akkor tortenik, amit leirtal. Akkor voros leszel, nem lila. Es ha akkor meghalsz, akkor a viselt cuccaidbol is vesztesz. Pl a fegyvered.
-
scyllafren
senior tag
válasz
elite.cs11 #135 üzenetére
En eredetileg Animal Husbandry-t akartam, csinalni a jo hátasokat... Csak amikor meglattam hogy egy novice hátas kikepzese 55 ezust, akkor azt mondtam, hogy koszi, ez nem nekem valo
Es csak 50%, hogy hatas lesz, a masik 50%, hogy karavanhuzo "beast of burden". Es random, tehat ha van egy magas ritkasagu befogott allatod, akkor "bukod", ha nem az lesz, ami kellene.
-
scyllafren
senior tag
válasz
elite.cs11 #131 üzenetére
JM a Journeyman skill rang.
A termelo skillekbol csak 5 mehet az alap fole:
2 Grandmaster
1 Master
1 Journeyman
1 Apprentice
Tehat jol kell tervezni, es ha vannak haverok, akkor osszebeszelni, hogy ha ossze akartok dolgozni, ki mit fejleszt.
Nekem a gyujtogetesek jottek be, igy a Summoneremnek ezek lesznek:
Mining es Herbalism GM
Hunting M
Tanning JM
Lumberjack A -
scyllafren
senior tag
Az eletkeptelenseget foleg arra ertem, hogy van huszonsok profession, de ebbol csak ossz 5 az, amit fejleszthetsz Novice fole. A tobbihez masok segitseget kell kerni, mert mar a rank 3-hoz, a Journeyman-hoz olyan anyagok kellenek, amit akarhogy kombinalod, nem tudod egyedul kisakkozni. Pl vegyunk egy sima JM banyaszcsakanyt. Lumber milling, metalworking, stonemasonry es weaving apprentice kell hozza. Es az alapanyagokhoz kell apprentice lumberjack es herbalism. Már elbukott a szolo opcio. Es 100%, hogy a kesobbi alapanyagok olyan helyen lesznek, ahova csak 8 fos csapat tud bejutni, mert 3 csillagos szornyek vigyazzak. Vagy, ami mar benne van a jatekban, a crafting station van a boss szobaban.
A masik meg a caravan. Az egy mozgo PvP terulet. Egyedul meg se probald, mert szetcincalnak, es nem lesznek corrupted-ek.
-
scyllafren
senior tag
En eredetileg a wave 3-hoz vettem kulcsot Novemberben, de "megtortem" es Januar 9-en rafizettem az extra 10 dollart hogy azonnal jatszhassak. 3 karit inditottam, szolokent a cleric jott be, az ongyogyitas rengeteget segit. De most takarekra vettem, mert a fo classom, a summoner csak Majustol jon (vagy kesobb), es addigra nem akarok kiegni.
A gyujtogetesbol eleg jol allok (mining es herbalism JM), ha kerdes van, jo esellyel tudok valaszolni
Es en (is) szolozok, de vannak ismerosok, akikkel egyutt dolgozok, mert teljesen egyedul eletkeptelen minden karakter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest